La Universitatea de Vest Timisoara au inceput inscrierile pentru noul an. Sunt oferite peste 5.000 de locuri

De M. Hoster
La Universitatea de Vest Timisoara au inceput inscrierile pentru noul an. Sunt oferite peste 5.000 de locuri
© TION - La Universitatea de Vest Timisoara au inceput inscrierile pentru noul an. Sunt oferite peste 5.000 de locuri
Elevii interesaţi să studieze la facultate se pot înscrie acum la Universitatea de Vest Timișoara. Instituţia de învăţământ superior a dat drumul la înregistrarea de noi candidaţi la o carieră universitară şi oferă 2.040 de locuri plătite din buget și 3.667 la taxă.

În total sunt disponibile 73 de specializări de licență, 90 de programe de master, 5 specializări în limbi străine (engleză, franceză, germană).

„Oferta Universității este una pliată pe necesitățile pieței actuale. Pregătim specialiști cu căutare pe piața muncii, în cele mai diverse domenii. Oferim mai mult decât o carieră. Așa cum am mai spus, la Universitatea de Vest din Timișoara construim cariere, formăm caractere. Oferim, astfel, acel plus de competitivitate necesar pentru a răzbate pe piața muncii, fie ea locală, națională sau internațională”, a declarat rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea.

Pentru acest an sunt disponibile la licență un număr de 2.040 de locuri la buget și 3.667 la taxă. În cazul studiilor masterale, universitatea a scos la concurs 1.150 la buget și 2.858 la taxă.

Universitatea de Vest din Timișoara va deschide centre de înscriere și admitere pentru toate facultățile sale în Deva, Reșița și Drobeta Turnu Severin. Acestea vor funcționa în perioada 15 – 17 iulie și vor prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara. Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare.

Întregul proces de admitere se desfășoară până pe 30 iulie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor și al desfășurării probelor de concurs, după caz. Detalii pot fi găsite pe pagina de internet a universității, www.uvt.ro și www.facebook.com/uvtromania.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor