La moment de bilant, CCIAT a acordat sase noi diplome de membri de onoare ai institutiei

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
8Comentarii
La moment de bilant, CCIAT a acordat sase noi diplome de membri de onoare ai institutiei
© Foto: Constantin Duma
Aflată la moment de bilanţ după jumătate de an de activitate, Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Timiş a oferit titlul de membru de onoare pentru şase noi reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai mediului universitar, cu care instituţia a colaborat în această perioadă.

CCIA Timiş a tras concluziile după activitatea desfăşurată în primele şase luni ale anului în curs, o perioadă de succes, spun reprezentanţii instituţiei.

“Toate evenimentele pe care le-am organizat au fost destinate mediului de afaceri. Am avut în cadrul acestui semestru două evenimente în premieră, un seminar organizat pentru prima dată în sistemul cameral pentru stabilirea de soluţii pentru criza forţei de muncă, respectiv un al doilea seminar în care am pus faţă în faţă firmele cu capital italian cu instituţiile statului. Tot în acest semestru, am avut o serie de întâlniri, cu 11 ambasadori, în urma cărora a rezultat o agendă de lucru, o misiune de afaceri, un parteneriat de afaceri, o expoziţie”, a declarat Florica Chiriţă, director general al CCIAT.

Reprezentanta Camerei a menţionat că instituţia contibuie la dezvoltarea economică a zonei.

„În acest moment, CCIAT este un important actor al mediului economic local, un facilitator de creştere economică, un contributor la îmbunătăţirea infrastructurii de afaceri, o organizaţie stabilă şi durabilă a mediului de afaceri din Regiunea Vest. Organizaţia camerală este un promotor al mediului de afaceri. Principala misiune a CCIAT este reprezentarea, apărarea şi susţinerea intereselor membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri în faţa autorităţilor publice”, a declarat Florica Chiriţă, la bilanţul instituţiei.

Cel mai important moment al prezentării bilanţului a fost acordarea diplomelor de membru de onoare pentru şase personalităţi din domeniul administrativ şi universitar, instituţii cu care CCIAT a colaborat în ultima perioadă: primarul Timişoarei, Nicolae Robu, prefectul de Timiş, Mircea Băcală, preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, rectorul Universităţii de Vest Timişoara, Marilen Pirtea, rectorul Universităţii Politehnica Timişoara, Viorel Şerban, şi cel al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, Cosmin Popescu.

 8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor