KATHREIN, unul dintre cei mai mari producatori de antene la nivel mondial, in continua dezvoltare

KATHREIN, unul dintre cei mai mari producatori de antene la nivel mondial, in continua dezvoltare
ADVERTORIAL. Comunicarea mobilă înseamnă să fii disponibil oriunde și oricând. În fiecare lună, aproximativ 150.000 de antene de comunicații mobile și sisteme de filtrare la nivel de grup pleacă din secțiile de producţie ale companiei Kathrein. Colaborarea strânsă cu clienții noștri ne permite să optimizăm sistemele și soluțiile noastre în mod continuu și să îndeplinim cerințe specifice.

Datorită deceniilor de experiență, compania Kathrein este lider în domeniul recepției prin satelit. Oferim un spectru complet, variind de la antene și componente pentru prelucrarea semnalelor, până la vaste accesorii de instalare și instrumente de măsurare de înaltă calitate.

2

Kathrein oferă pentru domeniile de securitate o tehnologie de comunicații de ultimă oră, care prezintă fiabilitate și performanțe ridicate. Kathrein este unul dintre pionierii sistemelor de transmisie și recepție pentru vehicule.

Viziunea Kathrein a reţelei anului 2022

Disponibilitatea tot mai mare a internetului permite o lume din ce în ce mai digitalizată. În prezent, aproximativ jumătate din populația lumii este conectată la internet. O infrastructură eficientă de comunicații va fi așadar deosebit de importantă în orașele inteligente ale viitorului.

3

Kathrein a creat o echipă cu scopul de a dezvolta o viziune a rețelei viitorului. Pe lângă experții noştri, echipa proiectului a inclus și specialiști externi precum IBM și T-Systems, acest lucru permiţând o perspectivă multilaterală și universală asupra rețelei de comunicare a viitorului. Rezultatul acestui proiect este “Viziunea Kathrein a rețelei anului 2022”.

Misiunea companiei Kathrein – o lume conectată

Întrebări şi răspunsuri

  • Mulți întreprinzători, fie ei mai mari sau mai mici, se confruntă cu aceeași problemă: fluctuația personalului. Cum rezolvați această problemă la nivelul companiei Kathrein România, mai ales ținând cont de faptul că aveți un număr de aproximativ 2.200 angajaţi?

Una dintre modalităţile prin care încercăm să obţinem o fluctuaţie cât mai redusă este de a încerca să aflăm și să înțelegem nevoile angajaților noştri. Scopul este de a menţine angajaţii şi de a le asigura un mediu cât mai bun de lucru. Motto-ul nostru este: “Un angajat mulţumit va fi mai motivat şi astfel mai performant în activitatea sa”.

4

  • Care consideraţi că sunt factorii succesului companiei Kathrein România?

Calitatea a jucat un rol important chiar de la înființarea companiei, produsele și soluțiile noastre fiind de o calitate deosebită, evidențiată prin durabilitate, maturitate, design sofisticat, robustețe și sustenabilitate.

  • Ce beneficii aduce Kathrein România, ca angajator?

Un aspect pe care noi îl considerăm deosebit de important este dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri și adaptabilitatea într-un domeniu de producţie unic în piaţa forţei de muncă timișoreană. Un alt beneficiu pe care îl aduce compania este faptul că suntem printre singurele fabrici din Timișoara doar cu schimburi de zi.

Istoria companiei Kathrein

Povestea de succes a companiei Kathrein se extinde pe aproape un secol de istorie tehnologică. Totul a început în micul atelier al fondatorului companiei, inginerul Anton Kathrein, în anul 1919. Sub îndrumarea fiului său, Prof. Dr. Anton Kathrein, compania s-a dezvoltat devenind unul dintre cei mai mari producători de antene la nivel mondial.

Succesul companiei are la bază abilitatea de a identifica oportunitățile tehnologice și potențialul de afaceri. Viziunea antreprenorială, deciziile inteligente luate la momentul potrivit, creativitatea și perseverența sunt principalii piloni ai istoriei companiei. Acestea au facilitat inovația tehnologică și au transformat micul atelier într-unul dintre cei mai importanți specialiști la nivel internațional. Kathrein, ca afacere de familie, a pus mereu accent pe relaţia cu clienţii și responsabilitatea faţă de angajați, societate și mediu.

Datorită dezvoltării companiei, în anul 2000 a fost fondată compania KATHREIN România, cu sediul în Timișoara, principala activitate fiind producția de antene de comunicații mobile, broadcast și de recepție terestră. În prezent, compania KATHREIN România are aproximativ 2200 angajați şi continuă să se dezvolte.

(74074)
Regulament de plasare a anunturilor