Italienii isi premiaza cele mai bune firme din comunitatea de afaceri din Timis

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Italienii isi premiaza cele mai bune firme din comunitatea de afaceri din Timis
Comunitatea antreprenorilor italieni din Timiş va desemna şi premia cele mai bune societăţi locale cu capital din ţara peninsulară cu afaceri din judeţ. Sub patronajul Ambasadei Italiei în România, la Timişoara va avea loc Gala Antreprenorilor Italieni.

Asemeni topului judeţean al firmelor, întreprinzătorii italieni din Timiş vor organiza o gală special destinată societăţilor cu capital din această ţară. Evenimentul „Gala Antreprenorilor Italieni” va avea loc la centrul regional de Afaceri Timişoara. Organizată de Camera de Comerț Italiană pentru România și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, sub înaltul patronaj al Ambasadei Italiei în România, acţiunea va aduce şi prima deplasare în teritoriu pentru noul ambasador al Italiei la Bucureşti, Marco Giungi.

Italia îşi menține de peste zece ani poziția de principal investitor în România, și se adaugă numeroaselor acțiuni organizate de CCIAT destinate unuia din principalii investitori străini ai Județului Timiș. Evoluţia spectaculoasă a capitalului italian în judeţul Timiş, prezența băncilor italiene, a învăţământului pre-universitar şi universitar în limba italiană, a Centrului Cultural Italian și presei de limbă italiană înseamnă recunoaşterea județului Timiș ca loc unde se fac afaceri de succes.

„În judetul Timiş sunt peste 3.000 de firme cu capital italian şi din acest motiv s-a nascut si aceasta Gala. Este un eveniment foarte important, in cadrul caruia vrem sa ne promovam investitiile si firmele si sa ii recompensam reprezentantii firmelor italiene din judetul Timis”, a spus Vincenzo Moderno, vicepreşedinte al Camerei de Comerț Italiană pentru România.

În cadrul Galei vor fi premiate 30 de companii italiene care își desfășoară activitatea în județul Timiș, după o metodologie și criterii stabilite de organizatori pe baza informaţiilor din situaţiile financiare furnizate de Direcția Generală a Finanțelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului Timiș, în funcţie de dimensiunea firmei şi domeniul de activitate. Vor fi acordate și premii speciale, spre exemplu pentru cel mai mare investitor sau cel mai important angajator sau cel mai de succes brand.

Evenimentul se va încheia cu prezentarea celei de-a doua ediții a „Settimana della Cucina Italiana nel Mondo” – Săptămâna bucătăriei italiene în lume, și de un bufet special creat pentru acest eveniment.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !