IT-istul maratonist Remus Sime va alerga 200 de km pentru a ajuta elevi silitori

De S.P.D.
Reactualizat la:
1Comentariu
Remus Sime (tricou albastru), la maratonul din Viena
Remus Sime (tricou albastru), la maratonul din Viena
La un an de la finalizarea primei ediții Alerg Pentru O Cauză, inițiatorul acesteia, inginerul IT Remus Sime se lansează într-o nouă campanie caritabilă. El va alerga 200 de km, pornind de la Timişoara, pentru a-i ajuta, cu banii strânşi, pe elevii silitori din oraşul său natal, Beiuş.

Peste o lună, între 15 și 18 mai, va porni într-o alergare de 200 de kilometri, între orașele Timișoara și Beiuș (Bihor), cu scopul de a colecta fonduri pentru acordarea de burse elevilor buni la învățătură din Colegiul Național Samuil Vulcan, din Beiuș, orașul natal al lui Remus Sime. Vor beneficia lunar de burse elevii care au cel puțin media 9.00 pe anul precedent și provin din familii cu venituri modeste.

Prin acest demers, maratonistul dorește să  îi încurajeze pe adolescenți să învețe cât mai bine și să îi motiveze să-și planifice viitorul prin muncă și perseverență. Așa cum, tot prin efort și perseverență, și inginerul IT a reușit să își atingă obiectivul propriu cu ocazia primei campanii caritabile – a finalizat maratonul de la Viena în aprilie 2013 – și va încheia cu succes și campania din acest an.

“Am început să alerg ca să mă dezmorțesc după statul la birou, pe scaun și între patru pereți. Am găsit un refugiu în alergare, iar acum e viciul care mă ajută să trăiesc frumos. Am simțit nevoia să dau sens părții sportive din viața mea și am hotărât să alerg cu un scop. Așa a apărut ideea de a alerga în scop caritabil. În 2012 am terminat maratonul din Viena, iar datorită donațiilor susținătorilor mei 8 elevi au primit burse anuale, iar alți 12 au primit premii speciale. Anul acesta mi-am propus să alerg 200 de kilometri, iar împreună cu toți cei care cred în demersul meu să ajutăm alți elevi buni la învățătură care provin din familii modeste. Cred că este datoria fiecăruia dintre noi să încercăm să dăm ceva înapoi comunității în care am crescut și care ne-a format. Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României”, declară Sime.

Toți banii colectați vor fi împărțiți pentru burse. Cei care doresc să se alăture cauzei promovate de Remus Sime sunt invitaţi să facă o donaţie în următorul cont: Sime Remus  IBAN: RO14RZBR0000060014437330 SWIFT: RZBRROBU Raiffeisen Bank, Agenţia Timişoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 10.

Iniţiativele de a populariza această cauză  în cercurile de prieteni şi cunoscuţi sunt, de asemenea, binevenite. Contribuţia fiecărei persoane sau firme va fi făcută cunoscută pe website-ul www.alergpentruocauza.ro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor