ISU Banat, în dialog cu reprezentanții firmelor din Timiș. Camera de Comerț organizează un nou seminar de informare

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
ISU Banat, în dialog cu reprezentanții firmelor din Timiș. Camera de Comerț organizează un nou seminar de informare
© Tion: ISU Banat. în dialog cu reprezentanții firmelor din Timiș. Camera de Comerț organizează un nou seminar de informare
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță organizarea unei noi întâlniri între reprezentanții autorităților și cei ai firmelor din județ. De această dată la discuții vor fi prezenți cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat.

CCIA Timiș pregătește un nou seminar de informare a agenților economici, în cadrul seriei acțiunilor de informare și instruire a firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019. De această dată se va discuta despre domeniul securității la incendiu. Parteneri în cadrul întâlnirii vor fi cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş evenimentul fiind programat pe 13 martie 2019, începând cu ora 10, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei.

Seminarul de informare cu tema „Importanța solicitării și obținerii autorizației de securitate la incendiu” va aborda teme referitoare la: Legislația specifică avizării și autorizării; Obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu și sancțiunea contravențională pentru firmele care funcționează fără această autorizație; Categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării; Legea nr. 28/2018 pentru completarea Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Din partea ISU Banat va fi prezent Cătălin Constantin Cosacu, Șef Inspecția de Prevenire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș. Întâlnirea va fi interactivă, astfel încât participanții să primească răspuns la toate întrebările legate de obținerea autorizației de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017. Participarea este gratuită pentru firmele membre ale CCIAT, iar termen de confirmare este 11 martie. Informații suplimentare și înregistrarea participării se pot obține la tel. 0372185285 sau e-mail: dpop@cciat.ro, persoană de contact Diana Pop, referent specialitate DRE.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor