Inspectorii de la Garda de Mediu vin sa discute cu patronii din Timis

De Marcel Hoster
Inspectorii de la Garda de Mediu vin sa discute cu patronii din Timis
De câte ori nu aţi fost, ca şi patron al unei firme, în situaţia în care nu aţi ştiut cum să aplicaţi corect legislaţia în domeniul managementului deşeurilor? Iată că reprezentanţii Gărzii de Mediu Timiş vin în întâmpinarea acestora şi vor răspunde la întrebările lor în cadrul unui seminar organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.


La începutul săptămânii viitoare, luni, 27 iunie, Camera de Comerţ organizează seminarul de specialitate „Responsabilități în domeniul protecției mediului în conformitate cu legislația în vigoare”. Acţiunea are loc în colaborare cu reprezentanţii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub forma unei întâlniri cu răspunsuri şi întrebări, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere. Pentru ca prezentarea să fie personalizată pe speţele specifice companiilor participante, acestea sunt invitate să transmită o listă a cazurilor cu care se confruntă în practică şi care ar dori să fie abordate pe parcursul seminarului. Subiectele dezbătute se vor referi la actele de reglementare privind protecția mediului necesare desfășurării activității; gestionarea deșeurilor; respectiv despre raportări în acest sector.

Vor fi prezenţi în sală pentru a oferi cele mai competente răspunsuri, Mariana Lorinczi, comisar șef Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, și Lavinia Alina Călușeru, comisar superior în cadrul aceleiaşi instituţii.

Participarea este gratuită, pe baza unei invitații. Termenul de înscriere și transmitere a problemelor este 24 iunie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !