Începe Conferința Linked Culture – Management și Marketing Cultural

De A. M. A.
Începe Conferința Linked Culture – Management și Marketing Cultural
© foto: PR Beta
Sunteți așteptați la conferința Linked Culture – Management și Marketing Cultural! Timp de două zile se vor aborda teme interesante despre cultura din țara noastră și marketingul cultural.

În cele două zile, 21-22 martie, la cea de-a treia ediție Linked Culture, vor veni cei mai importanți manageri și producători de evenimente din România, organizații ca Emagic, editura Nemira, DokStation, instituții publice și private ca Muzeul de Artă Recentă și Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, scriitori și jurnaliști. Conferința se desfășoară în ambele zile între orele 09.00 și 17.00, la INCUBOXX.

La ediția de anul acesta, organizatorii propun ateliere foarte interesante, precum “Cum se evaluează un proiect?” – care va răspunde întrebărilor: de ce ar trebui să se dezvolte proiecte culturale, ce trebuie avut în vedere când se redactează un proiect cultural și cum se evaluează un proiect cultural, și “Publishing independent și crowdfunding”, care va arăta modalități de conectare cu cititorii și cum pot fi convinși să sprijine cultura prin acțiuni de crowdfunding.

„Linked Culture este dedicată întregului arsenal de practici culturale, unde Managementul, Marketingul și Arta, în toate formele sale, se îmbină armonios. Formatul conferinței îmbină prezentări, dezbateri și ateliere practice, încurajând schimbul liber de idei și experiență. Conferința pune față în față operatori culturali din instituții publice sau private, producători și artiști cu operatorii culturali din zona de centru și vest a țării”, ne transmit organizatorii.

Printre invitații din acest an se numără: Erwin Kessler – directorul Muzeului de Artă Recentă, Ana Nicolau – directorul editurii Nemira, Marius Chivu – redactor-editor al revistelor Dilema veche şi Iocan, George Pleșu – directorul galeriei de artă contemporană Borderline Art Space din Iași, Laura Coroianu – director Awake Festival, Guido Janssens – Managing Partner Emagic și Luiza Vasiliu – scriitoare și coordonatoare a publicației culturale Scena9, alături de mulți alți operatori culturali din Timișoara.

Noutățile Linked Culture 2019 constau în: proiecții de film documentar din oferta DokStation (Documentary Film Festival). Publicul va avea ocazia să vizioneze TWO SEVENS CLASH : DREAD MEETS PUNK ROCKERS (2017) și HANSA STUDIOS: BY THE WALL 1976-90 (2018) la Sala Studio a Casei Artelor (str. Augustin Pacha nr. 8) în data de 21 martie, începând cu ora 18:30, iar accesul la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile.

Biletele pentru ambele zile ale conferinței sunt în valoare de 189 de lei, iar pentru fiecare zi în parte: 139 de lei pentru prima zi, respectiv 69 de lei pentru cea de-a doua zi. Ele pot fi achiziționate în format electronic de pe: www.prbeta.ro/linkedculture.
Studenții beneficiază de un discount de 50% din prețul întreg al biletelor pentru ambele zile ale evenimentului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor