Incep inscrierile pentru sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat, in Timis

De M.S.
Reactualizat la:
Luni incep inscrierile pentru sesiunea a doua de bacalaureat din acest an
Luni incep inscrierile pentru sesiunea a doua de bacalaureat din acest an
Elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea ce tocmai s-a încheiat mai au o şansă, în toamnă. Luni încep înscrierile pentru sesiunea a doua de bacalaureat din acest an.

Dintre cei 6629 de elevi care au susţinut examenul de bacalaureat în sesiunea de vară, după soluţionarea contestaţiilor doar 2184 sunt consideraţi admişi. Astfel că, în judeţul Timiş, promovabilitatea este de numai 32,95%. Restul elevilor care au căzut examenul de bacalaureat mai au o şansă în toamnă. În perioada 11-15 iulie are loc înscrierea candidaţilor, iar examenul se va desfăşura între 22 august şi 2 septembrie. Testarea va începe cu probele orale. În perioada 22-23 august va avea loc proba de evaluarea a competenţelor de comunicare orală în limba română, între 22-24 evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în perioada 23-24 august evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar în 25-26 august evaluarea competenţelor digitale.

Examenul scris începe în 29 august, cu proba la Limba si literatura română. În 30 august va avea loc proba la Limba şi literatura maternă, în 31 august proba obligatorie a profilului, iar în 2 septembrie proba la alegere a profilului şi specializării. În 4 septembrie se vor afişa rezultatele şi, în cursul aceleiaşi zile, se vor depune şi contestaţiile. În 7 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Pentru acest examen se pot înscrie doar candidaţii care nu au promovat examenul, nu şi cei care aveau intenţia să îl fraudeze. Cei care au vrut să copieze îl vor susţine abia în toamna anului viitor.

 Rezultatul contestatiilor la BAC in Timis

Rezultate dezastruoase la Bacalaureat in Timis

Contestatii la BAC in Timis. Au fost modificate peste 700 de note

Orza: Directorii liceelor cu promovabilitate zero la Bac ar trebui sa isi dea demisia

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !