Incep inregistrarile pentru Loteria Vizelor

De T. Ex.
Reactualizat la:
Incep inregistrarile pentru Loteria Vizelor
Înscrierile pentru programul Diversity Visa – 2015 vor avea loc în perioada 1 octombrie – 2 noiembrie 2013, iar câștigătorii vor fi anunțați începând cu 1 martie 2014.

Înregistrările pentru Loteria Vizelor trebuie transmise electronic, accesând formularul E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov, în perioada 1 octombrie – 2 noiembrie.

Ambasada Statelor Unite ale Americii îi sfătuiește pe doritori să nu aștepte până în ultimul moment, întrucât cererea este foarte mare și ar putea apărea întârzieri la conectarea online. Înregistrările trimiste după orele 12:00 pm, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4), nu vor fi luate în considerare. Mai mult, fiecare persoană poate trimite doar o singură cerere, altfel vor fi descalificați.

“Participarea la program este gratuită. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul Diversity Visa. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului Statelor Unite”, se arată în comunicatul Ambasadei SUA.

Pentru ca o persoană să se califice pentru programul Diversity Visa – 2015, trebuie să se fi născut într-o țară care participă la program – România se află printre țările care patricipă la programul DV – 2015. De asemenea, trebuie să îndeplinească și criteriul educațional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau, în ultimii cinci ani, să fi lucrat minim doi ani într-o meserie care se califică.

Solicitările vor fi selecționate aleatoriu de un computer. “Toţi participanţii la program pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la secţiunea Entrant Status Check, pe baza numărului de confirmare, începând cu data de 1 mai 2014. Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2015”, precizează același comunicat.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor