In Timisoara, poker-ul se joaca la Gentlemen’s Poker Club (P)

Reactualizat la:
Timișorenii pasionați de poker au un loc dedicat celui mai iubit joc de cărți din lume: Gentlemen’s Poker Club. Cele 10 mese de poker, amplasate într-un open-space cu decor elegant, îi așteaptă pe jucători în fiecare zi cu turnee și jocuri de cash.

Gentlemen’s Poker Club va oferi zilnic turnee și partide de cash, cu numeroase mize, pornind de la micro-stakes sau turnee de la 20 de lei cu rebuy.

„Pentru început, vom oferi doar jocuri de Texas Hold’em (cash și turnee) și Omaha (cash). Mesele de cash pornesc de la 1/2 lei, iar turneele de la 20 de lei cu Rebuy și Addon până la 300 – 400 de lei Freezout sau Re-entry, excluzând eventurile speciale care pot fi între 200 și 1.000 de euro”, a anunțat Andrei Simon, unul dintre fondatorii clubului.

În total, clubul are zece mese, șase dintre ele fiind gândite mai ales pentru turnee, două mese sunt folosite în aceeași măsură la turnee și cash, iar două mese elegante sunt folosite mai ales pentru partidele de cash pe mize mari.

Clubul dispune și de o zonă de bar cu canapele comode, internet, plasme și muzică. La etaj, clubul are o zonă de lounge cu aceleași facilități ca și în zona de bar.

Gentlemen’s Poker Club se află în Timișoara, pe strada Daliei, numărul 13.

1497582_738318179512217_533603975_n
Regulament de plasare a anunturilor