Ia-ti doza de energie, sanatate si fitness la #BeHealthy Timisoara Festival, pe 23 iunie in Piata Operei!

Ia-ti doza de energie, sanatate si fitness la #BeHealthy Timisoara Festival, pe 23 iunie in Piata Operei!
© foto: BeHealthy
Pe 23 iunie, spunem cu toții #BeHealthy, Timișoara! Pentru că ne vedem în Piața Operei, la cel mai amplu festival urban dedicat sănătății și fitness-ului, #BeHealthy Timișoara Festival. Vino să ridicăm energia la cote maxime împreună cu cei mai iubiți antrenori World Class. Te așteaptă o zi întreagă de fitness, distracție, surprize, competiții și premii. Intrarea este liberă, dar locurile la clasele din festival sunt limitate. Înscrie-te pe behealthy.wordclass.ro.

Călătoria #BeHealthy din Piața Operei începe cu Salutul Soarelui, o serie de asane energizante și continuă cu o sesiune explozivă de Zumba. Mai departe, ardem calorii în ritm alert și ne tonifiem la clasa de Bag Boxing, apoi ne depășim limitele cu un antrenament pe cât de intens, pe atât de entertaining: Metabolic FUNctional.

Și călătoria nu se termină aici, pentru că World Class ți-a pregătit Move On Challenge împreună cu cei mai iubiți antrenori World Class, cu probe pe cât de dinamice, pe atât de distractive și premii foarte tentante. De asemenea, regimentul de antrenori World Class te așteaptă să te înrolezi în BootCamp-ul Under Armour, unde poți câștiga, de asemenea, premii pe măsura determinării tale.

Iar dacă e festival de health & fitness, e marathon de cycling!

În pauza dintre clase, vino să trăiești experiența VR Rider: cea mai tare combinație între fitness, planking, gaming și realitate virtuală! De asemenea, sponsorii și partenerii festivalului vor avea grijă de hidratarea și energizarea participanților, pe întreg parcursul zilei.

Vor fi opt ore pline de energie, dedicate stilului tău de viață activ și sănătos.

Înscrie-te GRATUIT la clasele tale preferate din festival accesând behealthy.worldclass.ro.

(51018)
Regulament de plasare a anunturilor