Ho, Ho, Hotărăște-te să te relaxezi de aceste sărbători

Ho, Ho, Hotărăște-te să te relaxezi de aceste sărbători
© foto: cutiata.ro
ADVERTORIAL. Slalom printre rafturi în supermarket, aglomerație, lipsa locurilor de parcare, agitație și cozi interminabile la casele de marcat? Dacă scenariul ți se pare cunoscut, e timpul să faci o schimbare. Urmează exemplul lui Moș Crăciun și scapă de grija cumpărăturilor de sărbători alegând să câștigi mai mult timp liber cu supermarketul online CutiaTa.ro.

De ce să te stresezi când poți alege varianta simplă, la un click distanță? vww.cutiata.ro – aduce supermarketul chiar la ușa ta, cât ai zice “O brad frumos”.

Alegi ce vrei dintr-o gamă de peste 2000 de produse alimentare sau de îngrijire personală. Pasul doi este setarea zilei și a intervalului orar la care îți dorești să primești cumpărăturile, procesul de livrare fiind rapid, prin intermediul propriilor mașini de transport. Noi punem produsele comandate în cutii speciale, frigorifice, direct din depozitul nostru. Pasul final: ajungem la ușa ta, cu zâmbetul pe buze și cu un cadou dulce.

Patru pași și lista de cumpărături online e livrată la tine acasă rapid și eficient, pentru ca tu să te bucuri de fiecare clipă din viața ta și de mai mult timp liber în prag de Sărbători.

În plus, chiar dacă nu ești din Timișoara, CutiaTa.ro livrează inclusiv în zonele limitrofe ale orașului, în zonele rezidențiale și în localitățile: Dumbrăvița, Giarmata, Cernateaz, Pișchia, Giarmata Vii, Ghiroda, Remetea Mare, Izvin, Bucovăț, Bazoșu Nou, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Albina, Urseni, Rudicica, Giroc, Chișoda, Șag, Utvin, Parța, Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Săcălaz, Beregsău Mare, Dudeștii Noi, Sânandrei și Covaci.

Înainte de Sărbători, comandă din confortul locuinței tale produsele preferate, înlocuiește drumul la supermarket cu un click online pe www.cutiata.ro și bucură-te împreună cu familia și prietenii de timp liber, până când ajungem cu lista de cumpărături chiar la ușa ta. Aaaa, și să nu uităm: transportul este gratuit până în 3 ianuarie.

CutiaTa.ro – noi livrăm, tu câștigi timp.

(141095)
Regulament de plasare a anunturilor