History@Bosch – un eveniment artistic original dedicat unicității oamenilor

Reactualizat la:
History@Bosch – un eveniment artistic original dedicat unicității oamenilor
© foto: Bosch
ADVERTORIAL. Bosch Service Solutions Timișoara organizează un eveniment artistic excepțional, prin crearea unui mix de ateliere artistice, spectacole de teatru și o expoziție de fotografii aparte.

Evenimentul intitulat History@Bosch se va desfășura sâmbătă, 14 septembrie, în Galeria Calpe din Bastionul Theresia.

Accesul la expoziție este gratuit pentru toată lumea, iar pentru secțiunea de ateliere și spectacole participarea publicului va fi posibilă astfel:

Programul evenimentului History@Bosch pentru 14 septembrie cuprinde, pe lângă expoziția foto ce va putea fi vizitată pe parcursul întregii zile, ateliere și spectacole pentru copii și adulți:

  • ora 10.00 – “Noua Poveste a Scufiței Roșii” – spectacol cu Teatrul Merlin
  • ora 11.00 – “Pantomimă și magie” – atelier pentru copii susținut de Luana Uncruțiu
  • ora 14.00 – “Impro-Showworhkshop” – atelier cu Orlando Petriceanu și echipa sa
  • ora 16.00 – “Picture This!” – atelier cu Orlando Petriceanu și echipa sa, în limba engleză
  • ora 18.00 – “Huoooo!” – spectacol de teatru cu Auăleu

History@Bosch reunește fotografiile și mesajele de mulțumire ale colegilor din Bosch Service Solutions Timișoara într-o expoziție unică, creând premisele spațiului și timpului dedicate persoanelor dragi din viețile noastre: membri ai familiilor, profesori, mentori – cei care și-au pus amprenta asupra dezvoltării noastre ca oameni și care și-au construit un cămin în sufletele noastre.

“Oprește-te o secundă și imaginează-ți că persoana care a avut cel mai mare impact în dezvoltarea ta ca om este aici. Cine este? Ce i-ai spune? Pentru ce i-ai mulțumi?” Răspunsul la aceste întrebări îl veți găsi în expoziția ce a adunat mesaje cu un haștag dedicat: #todaythankyou

“The future needs a past” este sloganul acestui eveniment și totodată invitația Bosch Service Solutions Timișoara de a aprecia trecutul atunci când privim către viitorul.

Până pe data de 6 septembrie sunt colectate fotografii ce vor face parte din expoziția de la Galeria Calpe, iar primele cinci dintre cele votate pe pagina evenimentului vor fi premiate.

History@Bosch, primul eveniment corporate care aduce în prim plan într-un mod artistic trecutul și prezentul poate fi urmărit AICI.

(265960)
Regulament de plasare a anunturilor