Grăbiți-vă să rezolvați problemele la Registrul Comerțului. CCIA Timiș vă ajută în relația cu autoritățile

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Grăbiți-vă să rezolvați problemele la Registrul Comerțului. CCIA Timiș vă ajută în relația cu autoritățile
© foto: arhivă
Persoanele fizice autorizate și întreprinderile individuale mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a-și adapta numărul de clase de activitate maxime deținute la noile prevederi legale. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în sprijinul acestor afaceri prin consultanță și intermedierea relației cu Oficiul Registrului Comerțului Timiș.

Persoanele fizice autorizate (PFA) care în obiectul de activitate au peste 5 clase de activități, prevăzute de Codul CAEN, și întreprinderile individuale (II) care au peste 10 clase de activități, prevăzute de codul CAEN, au obligația ca până în data de 17 ianuarie 2019 să procedeze la înregistrarea mențiunilor referitoare la reducerea numărului de activități, ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr.182/2016 pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 44/2008 privind desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale.

După această dată, Oficiul Registrului Comerțului radiază din oficiu persoanele fizice autorizate și întreprinderile individuale al căror număr de activități incluse în obiectul de activitate este mai mare decât cel impus de legislația în vigoare.

Lista persoanelor fizice autorizate și a întreprinderilor individuale care nu și-au îndeplinit obligația de modificare a obiectului de activitate este publicată pe pagina de internet a Oficiului Național al Registrului Comerțului și cuprinde din județul Timiș peste 650 de PFA-uri și 110 II.

Lista poate fi consultată AICI.

Informații suplimentare se pot obține la sediul CCIA Timiș din Timișoara, Piața Victoriei nr.3, et. I, cam. 5 sau la tel. 0372185285, e-mail: cromac@cciat.ro, persoană de contact, Carmen Romac, consultant cameral.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor