Ghid pentru parinti speciali din Timisoara care vad ca cel mic nu se dezvolta in ritmul celorlalti copii

De Adrian Panduru
Ghid pentru parinti speciali din Timisoara care vad ca cel mic nu se dezvolta in ritmul celorlalti copii
© foto: arhiva
Ghidul pentru părinți speciali se va lansa la Timișoara. Sunteți invitați la o conferință gratuită unde veți afla despre eficienţa terapiilor în abordarea copilului cu tulburări de dezvoltare și despre cum poate fi sprijinită familia.

Părinții, psihologii, terapeuții, medicii pediatri și psihiatri, precum și specialiștii care lucrează cu copii sunt invitați la evenimentul organizat de Asociația „Copii și Zâne”, sâmbătă, 31 martie, de la ora 9.30, care va avea loc la sediul CECCAR Timiș, pe strada Moise Nicoară nr 21. Participarea este gratuită. Mai mult, toți invitații prezenți vor primi câte un exemplar din „Ghidul pentru părinți speciali”.

La conferință vor fi prezenți șase vorbitori care vor răspunde celor mai frecvente întrebări legate de primii pași în diagnosticarea unui copil cu întârzieri în dezvoltare, tulburări de spectrul autist sau dificultăți în învățare.

„Prin inițiativa noastră atragem atenția asupra importanței abordării multidisciplinare în stabilirea unui diagnostic și necesitatea îndreptării copilului către intervenție terapeutică. Este vital ca medicul, psihologul, părinții și ceilalți specialiști implicați să fie informați, să comunice eficient și să valorifice fiecare șansă de recuperare a întârzierilor. „Ghid pentru părinți speciali”, publicația lansată în cadrul conferinței va ușura drumul părinților care sunt puși în situația de a căuta informaţii din foarte multe resurse atunci când conștientizează că cel mic nu se dezvoltă în ritmul celorlați copii” a spus coordonatorul proiectului, Alexandra Pascariu, copreședinte și psihopedagog în cadrul Asociației „Copii și Zâne”.

„Ghid pentru părinți speciali” este un proiect susținut prin „Timotion – Timișoara se mișcă”, eveniment sportiv organizat de Asociația Club Sportiv Alergotura și Fundația Comunitară Timișoara.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor