Geneva Residence – ultimele 5 apartamente noi cu trei camere disponibile

Reactualizat la:
Geneva Residence – ultimele 5 apartamente noi cu trei camere disponibile
© foto: Geneva Residence
ADVERTORIAL. Mai orientați spre confort decât oricând, tinerii care caută apartamente noi în Timișoara își doresc spații deschise, luminoase și prietenoase, pe care să nu le aglomereze cu mobilier inutil. Ei vor locuințe spațioase de care să se poată bucura cât mai mult, fără bătaie de cap. De aceea, dezvoltatorul Geneva Residence a proiectat apartamente cu trei camere care pun accent pe răspunsul la cele mai simple nevoi.

Așadar, ansamblul Geneva Residence a fost ridicat pe strada Rândunicii, nr. 12, între Timișoara și Giroc, într-o locație liniștită, rezidențială prin excelență și ușor accesibilă cu mijloace de transport proprii, dar și cu cele publice. Poziționarea a fost gândită astfel încât să asigure locuri de parcare tuturor locatarilor în preajma celor două imobile, ceea ce presupune și amenajarea împrejurimilor. Atmosfera în zonă e una liniștită, odihnitoare, așa cum toată lumea își dorește după zile de lucru tumultuoase, într-un oraș aglomerat și zgomotos.

În ambele clădiri, parterul este dotat cu câte 3 boxe de depozitare, maxim de necesare pentru biciclete, cărucioare și alte obiecte de talie mai mare, greu de manipulat și de transportat până în locuințele de la etajele superioare, chiar și în condițiile în care accesul către acestea se face cu ascensorul.

Pentru a genera stare de bună dispoziție, dezvoltatorul Geneva Residence a ținut cont de cerințele pieței și le-a transformat în locuințe prietenoase – apartamente noi, delimitate conform nevoilor vieții moderne. Sunt open-space-uri cu spații vitrate mari în living și bucătărie, pentru că lumina generează poftă de viață și voie bună, în timp ce dormitoarele au ferestre obișnuite, așa cum e necesar într-un spațiu în care somnul trebuie să-i răsfețe pe locatari în atmosfera favorabilă odihnei.

Pentru că doritorii de noi locuințe caută cel mai frecvent apartamente cu trei camere, structurile acestora au fost proiectate și construite ținând cont de această formulă. Fiecărui apartament îi corespunde câte un balcon cu lungimea de 6 metri, o suprafață considerabilă ce oferă posibilitatea multiplelor utilizări, de la savurarea cafelei de dimineață, până la depozitarea unor obiecte. Ușile ce conduc către balcon sunt din sticlă, permițând luminii să pătrundă în interiorul încăperii, inclusiv prin partea inferioară.

Pentru o termoizolație optimă atât în sezonul cald, cât și în cel rece, s-au luat toate măsurile necesare atât pe partea de zidărie, cât și la ferestre. Pentru cele din urmă, partenerul ales este Gealan, iar produsul, ferestrele tripan constând în trei rânduri de sticlă, între care există inserții de gaze ce diminuează foarte mult transferul termic și fonic.

Finisajele interioare s-au făcut cu materiale premium de la parteneri lideri de piață pe segmentele pe care activează. Este vorba despre Piastrelle, gigantul italian specializat în gresie

și faianță de calitate superioară și Swiss Krono, furnizorul de parchet de la care s-au ales modele luminoase, cu aspect prețios și efect deosebit în realizarea pardoselilor ce dau un aspect primitor și cald locuințelor.

Pentru un confort sporit și un design fără cusur, dezvoltatorul a decis să le ofere locatarilor apartamente noi dotate cu centrale proprii cu încălzire prin pardoseală și cu posibilitatea de a seta simultan trei temperaturi diferite. Acest aspect are ca avantaj posibilitatea amenajării interioare fără bariere, precum prezența caloriferelor, dar și ajustarea personalizată a temperaturilor în funcție de nevoile diferite.

Iată, deci, Geneva Residence este o generație de apartamente noi adaptate maxim nevoilor actuale. Pentru că cei interesați de apartamente noi în Timișoara au înțeles acest lucru și și-au dorit să se bucure de condițiile oferite, ritmul de vânzare al apartamentelor a fost unul extrem de rapid, astfel încât numărul celor disponibile avansează spectaculos spre zero.

Momentan mai sunt disponibile doar 5 apartamente noi în cel de-al doilea imobil. Responsabilul de vânzări este disponibil atât la telefon (0799 099 665) cât și pentru vizionări de luni până vineri, iar pe website – https://genevaresidence.ro/ și pe pagina de Facebook destinată proiectului, informațiile sunt reactualizate cât mai des, astfel încât statusul în privința disponibilității locuințelor să poată oferi informații cât mai precise.




Regulament de plasare a anunturilor