Furnizorul local de gaze naturale va schimba 28 de kilometri de conducte in Timisoara, in 2018

De Marcel Hoster
4Comentarii
Furnizorul local de gaze naturale va schimba 28 de kilometri de conducte in Timisoara, in 2018
© foto: arhiva
Timișoara va beneficia de investiții importante din partea firmei care se ocupă cu furnizarea gazelor naturale. După ce a schimbat 11 kilometri de rețea în 2017, compania promite că va reabilita alți 28 de kilometri de conducte.

Compania Delgaz Grid, cea care se ocupă de furnizarea gazelor naturale în Timișoara, a anunțat că în cursul anul 2017 a investit circa 3 milioane de lei pentru modernizarea a aproape 11 kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale în municipiul Timișoara și localitatea Dumbrăvița. Investițiile s-au desfășurat pe 17 străzi : Jiul, Nera, Dumitru Kiriac, Nicolae Ursu, Cozia, Mircea cel Bătrân, Moise Doboșan, Pomiculturii, Constantin cel Mare, Virgil Onițiu, Laszlo Szekely, Berzei, Traian Vuia, Panselelor, Bulevardul Republicii, Pasajul Jiul și pe strada Buenos din localitatea Dumbrăvița.

„Clienții sunt prioritatea noastră și ei sunt cei care vor beneficia de efectele modernizării infrastructurii de distribuție. Investim an de an sume importante, iar reușita noastră înseamnă să avem tot mai mulți clienți care se bucură de confortul dat de gazele naturale sau electricitate asigurate la parametri superiori de calitate. Vom continua să investim masiv chiar dacă uneori aceasta poate însemna și oarecare inconveniente pentru cetățeni, însă important este că în urma acestor lucrări se obține siguranță și confort”, a declarat Csulak Ferenc, director general al companiei amintite.

Pentru anul în curs societatea aparținând E.ON Gaz a anunțat că va demara lucrări de modernizare a unui număr semnificativ de conducte și branșamente, circa 28 kilometri din municipiul Timișoara. Cei 28 kilometri urmează sa fie puși în funcțiune în acest an și pe parcursul anului 2019. Valoarea estimată a investițiilor din acest an este de peste 7 milioane de lei, buget mai mult decât dublu față de anul precedent.

În total, anul trecut Delgaz Grid a investit circa 450 milioane de lei, aceasta fiind cea mai mare sumă alocată în acest scop de la intrarea pe piața românească a grupului german în anul 2005. Pentru 2018, societatea și-a propus să investească peste 494 milioane de lei, destinați în cea mai mare parte modernizării rețelelor de distribuție a gazelor naturale și energiei electrice. Totodată, compania va continua să deruleze campanii de informare a populației privind utilizarea corectă și în condiții de siguranță a surselor de energie. Societatea de distribuție deservește peste 3 milioane de clienți și operează o rețea de gaze naturale în lungime de peste 21.000 km în 20 de județe din nordul și vestul României: Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț și Bacău, respectiv o rețea de electricitate de peste 80.000 km în șase județe din Moldova: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor