Flash-mob de 1 Martie la Aeroportul Timisoara

De B.A.M.
Flash-mob de 1 Martie la Aeroportul Timisoara
Doamnele şi domnişoarele care au ajuns de 1 Martie pe Aeroportul Internaţional Timişoara au fost copleşite cu daruri. Artiştii Filarmonicii Banatul au susţinut un concert, iar angajaţii aeroportului le-au oferit flori, mărţişoare şi CD-uri cu muzică. Pe aeroport s-a aflat, la un moment dat, şi ministrul delegat pentru IMM-uri şi Turism, Maria Grapini, aflată într-o companie de promovare a legendei mărţişorului.

Evenimentul organizat de Aeroportul Internaţional Timişoara, Filarmonica Banatul şi Fundaţia Academică Culturală Timişoara (FACT) a început la ora 11 şi a durat mai multe ore. În tot acest timp, artiştii filarmonicii au interpretat o serie diversă de compoziţii, programul fiind special creat pentru a satisface călătorii diverşi care tranzitează poarta aeriană a Timişoarei.

„Aşteptăm diferite curse aeriene să vină, mai înseninăm o parte din pasageri, pentru că văd că astăzi unii dintre ei sunt foarte crispaţi. Este un flash-mob organizat la iniţiativa aeroportului. Oferim 100 de Compact Disk-uri domnişoarelor care călătoresc de 1 martie, un mărţişor şi un prospect despre Timişoara, oraş care candidează la titlul de Capitală Culturală în 2021. Programul cuprinde de la muzică pre-clasică, la geamparale, până la compozitori americani şi români. Este un program eclectic, special conceput pentru publicul divers de aici”, a declarat directorul Filarmonicii Banatul.

La rândul lui, directorul Aeroportului Timişoara, Dan Idolu, a afirmat că această acţiune doreşte să promoveze tradiţia românească.

„Această iniţiativă îmbină tradiţia românească, respectiv Sărbătoarea Mărţişorului, cu o tradiţională relaţie de colaborare între administraţia aeroportului, FACT şi, implicit, Filarmonica Banatul, condusă de domnul Gârboni. Prin acest eveniment vrem să facem plăcute clipele pe care le petrec în tranzit doamnele şi domnişoarele din Aeropotul Timişoara: un fond muzical plăcut, acompania de o frezie şi un mărţişor”, a declarat Idolu.

La un moment dat, pe Aeroportul Internaţional Timişoara s-a aflat şi ministrul delegat al Turismului, Maria Grapini, aflată într-o campanie de promovare a legendei mărţişorului. Ea nu s-a sfiit să îi acompanieze la diverse instrumente pe artiştii Filarmonicii Banatul.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor