Firmele cu idei eco pot primi sprijin financiar de pana la 45.000 de euro

De Marcel Hoster
Firmele cu idei eco pot primi sprijin financiar de pana la 45.000 de euro
© Foto: arhivă
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş oferă firmelor posibilitatea să beneficieze de consultanţă, dar şi de sprijin financiar pentru a-şi pune în practică ideile în domeniul protejării mediului şi a prevenirii schimbărilor climatice.

CCIA Timiș, în calitate de unic partener național al Programului Climate KIC – cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, finanțat de EIT- Institutul European pentru Inovare și Tehnologie lansează o nouă sesiune a sub-programului Climate-KIC Accelerator.

Climate-KIC Accelerator este cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile inițiale ale startup-urilor, axat pe pregătirea acestora pentru primii investitori și clienți și pentru sprijinirea dimensionării corecte a afacerii.

Cererile pentru înscriere la cele 3 etape ale Acceleratorului sunt acceptate până în data de 3 aprilie 2018:

Prima etapă – Dezvoltarea unui Model de Afacere (Business Model Development) – sprijină firmele în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere;

Etapa a 2-a – Model de Afacere – Validare & Primii clienți (Business Model Validation & First Customers) – ajută firmele care au deja un model de afacere bine definit să se îndrepte spre o nouă etapă: validarea și achiziția clientului;

Etapa a 3-a – Spre investiții și dimensionare – pregătește companiile cu drepturi depline pentru un viitor investițional.

În cadrul acestor etape, echipele/start-up-urile beneficiază de coaching și formare profesională, mentorat și networking, participare la boot camp-uri intensive, acces la partenerii Climate-KIC și sprijin financiar în valoare de până la 45.000 euro.

Înscrierile se pot face pe internet, aici. Informații suplimentare la tel. 0372-185286, 0721.896.961, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator program.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor