Final de Bacalaureat cu noi tentative de copiat in Timis

De Marcela Sferlea
Reactualizat la:
1Comentariu
S-a incheiat examenul de Bacalaureat
S-a incheiat examenul de Bacalaureat
Aproximativ 7.000 de elevi din Timiş au susţinut vineri ultima probă la Bacalaureat, proba la alegere a profilului şi specializării. Elevii au putut alege între biologie, chimie, fizică, informatică, geografie, logică, economie, filosofie, psihologie sau sociologie. Trei liceeni au fost eliminaţi din sala pentru că au încercat să copieze.

Cei mai mulţi dintre elevii din Timiş au optat pentru proba la biologie, fizică sau chimie la Bacalaureat.

„Trei elevi din Timiş, unul de la Liceul Azur din Timişoara, un altul de la Grupul Şcolar Tudor Tănăsescu din Timişoara şi încă unul de la Colegiul Tehnic Valeriu Branişte din Lugoj au fost eliminaţi din sală pentru că au încercat să copieze. Elevii intenţionau să se inspire fie din celebrele fiţuici, fie direct din carte”, a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Marin Popescu.

La toate cele trei probe ale examenului de Bacalaureat în Timiş au fost scoşi din sală 12 elevi. Ei vor putea susţine Bacalaureatul abia în toamna anului 2012.

Din cauza emoţiilor şi a stresului au fost şi câţiva elevi au avut nevoie de asistenţă medicală. „Au fost şi câteva cazuri în care elevilor li s-a administrat calciu, dar aceştia au putut să îşi finalizeze lucrarea”, a mai precizat inspectorul general Marin Popescu.

În data de 3 iulie se vor afișa rezultatele, iar în data de 4 iulie între orele 8-12 se vor putea depune contestaţiile. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat se vor afişa în data de 8 iulie.

Inca trei elevi prinsi copiind la Bacalaureat in Timis1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor