Fara inghesuiala pe posturile de sefi scoase la concurs de Primaria Timisoara

De A.S.
Reactualizat la:
6Comentarii
Fara inghesuiala pe posturile de sefi scoase la concurs de Primaria Timisoara
© TION - Fara inghesuiala pe posturile de sefi scoase la concurs de Primaria Timisoara
Nu sunt prea mulți doritori să ocupe un post de șef, fie că vorbim despre un post de director executiv, șef de serviciu sau de birou, în cadrul Primăriei Timișoara. Municipalitatea a scos la concurs recent mai multe astfel de posturi. Mediul a suscitat ceva interes, fiind trei candidați pe un loc la concursul pentru șefia Direcției de Mediu.


Reprezentanții Primăriei Timişoara au anunțat în sfârșit, la începutul lunii august, scoaterea la concurs a mai multor posturi care au fost ocupate interimar până acum.

Astfel, au fost scoase la concurs două posturi de director executiv, la Direcţia Mediu Urban și Direcţia Comunicare, două de şef de serviciu, la Serviciul Juridic şi Serviciul Achiziţii Publice, și trei de şef de birou, la Biroul Consultanţă Juridică, Biroul Locuinţe şi Biroul Autorizare Activităţi Comerciale.

„Funcțiile de conducere au fost ocupate pe perioadă determinată, fără concurs. Conform procedurilor legale, acum, acestea sunt scoase la concurs, urmând ca în 10 septembrie să aibă loc prima probă, cea scrisă”, explica purtătoarea de cuvânt a Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, cea care a condus până acum Direcţia de Comunicare şi care a decis să participe la concursul pentru postul de director, fiind singurul candidat înscris.

Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat vineri. Pentru postul de director executiv al Direcției de Mediu sunt trei candidați, printre care și actualul șef al acestei direcții, Adrian Bere, care se declara nehotărât atunci când s-a anunțat concursul.

Bere preluase conducerea Direcţiei de Mediu după ce fostul director, Vasile Ciupa, a decis să se pensioneze la finele anului 2012, după ce a fost sancţionat disciplinar în legătură cu anumite nereguli constatate în Parcul Copiilor în urma lucrărilor de modernizare.

Oricum, condițiile de participare la concurs sunt cât se poate de permisive. Pentru postul de director executiv la Mediu se cer doar studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, şi o vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani.

La concursurile de șefi de birouri la Locuințe și Autorizare Activităţi Comerciale s-au înscris câte doi candidați, iar în rest este un singur om pe post la celelalte.

Acum urmează să se verifice dosarele, iar cei care vor fi declarați apți se vor prezenta în continuare la proba scrisă din data de 10 septembrie.

Articole pe aceeași temă:

Posturi de directori, sefi de servicii si de birouri scoase la concurs la Primaria Timisoara6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor