Fara drumuri la Casa de Sanatate. In Timis poti verifica daca esti asigurat din fata calculatorului, in cateva secunde

De Adrian Panduru
3Comentarii
Fara drumuri la Casa de Sanatate. In Timis poti verifica daca esti asigurat din fata calculatorului, in cateva secunde
Nu mai trebuie să mergeți la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiș pentru a vă verifica calitatea de asigurat. Atât pacienții, cât și medicii sau farmaciștii (ori alți furnizori de servicii medicale) au la dispoziție o aplicație pe pagina de internet a CJAS Timiș prin care se poate verifica în câteva secunde calitatea de asigurat.

Intrând pe pagina CJAS Timiș, în câteva secunde, prin simpla introducere a CNP-ului, vi se spune dacă persoana este asigurată, de când este înscrisă la medicul de familie și dacă are card de sănătate emis.

Aici se poate verifica calitatea de asigurat.

“Casa de Asigurări de Sănătate a pus la dispoziţia tuturor cetăţenilor o aplicaţie de verificare a calităţii de asigurat doar prin simpla intorducere a CNP-ului şi a numărului de verificare. Aplicaţia generează un mesaj în care se menţionează dacă persoana este sau nu asigurată, precum şi data la care s-a înscris ultima dată la un medic de familie şi dacă are sau nu cardul tipărit”, a spus directorul general al CJAS Timiş, Victor Dumitraşcu.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor