Expozitie de fotografie, la Iulius Mall Timisoara

De M. Hoster
Expozitie de fotografie, la Iulius Mall Timisoara
© TION - Expozitie de fotografie, la Iulius Mall Timisoara
Un număr de 30 de imagini care surprind Dunărea, reunite sub tema „Orizonturi” îşi aşteaptă vizitatorii, sâmbătă, la etajul 1 al principalului centru comercial din Timişoara. De la ora 11.00, la etaj, lângă rotonda, va avea loc vernisajul expoziţiei itinerante de fotografie „Orizonturi”, semnată de Mihaela Iliescu. Proiectul expoziţiei de fotografie reprezintă debutul artistei din Timişoara.


Publicul va putea admira 30 de imagini, cu tema „Orizonturi”, în care fluviul Dunărea, emblematic pentru fiinţa naţională românească, este reperul principal în retorica şi discursul artistic al fotografului. La expoziţia de la Iulius Mall sunt invitaţi toţi cei care au simţit sau simt dorinţa de a marca un moment aparent firesc în viaţa lor: Secunda.

Referitor la începutul de drum al Mihaelei Iliescu, N.D. Vlădulescu, poetul, pictorul şi directorul Teatrului de Vest din Reşiţa, notează: „Niciun efort nu se cuantifică pozitiv, exceptând efortul actului creaţiei. Volumul se măsoară cantitativ şi rezultatul în înţelegerea efortului înmagazinat aleatoriu în secunda ce te cuprinde fără şansa de a o ignora. Fotografia, atât de banalizată astăzi de însăşi tehnica la îndemâna fiecăruia, este o încercare pe măsura puterii şi dorinţei fiecăruia. Curajul, da, curajul trebuie să-ţi fie călăuză în momentul când ai decis aproape inconştient să intri în cercul de foc al banalului clik. Declanşezi şi eşti convins că ai făcut o capodoperă. Clik şi în secunda următoare constaţi că mai există alte sute de imagini similare. De ce? Simplu: formula estetică indusă de mass media captează şi ne impune parametrii <<creaţiei>>. Mihaela Iliescu s-a aruncat în vâltoare şi susţine că harul este cel ce aşterne voalul miracolului. Succes Mihaela!”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor