Eveniment special in Timisoara! Vivalia si-a desemnat castigatorul marelui premiu, un Ford Fiesta nou, intr-o atmosfera incarcata de emotie si bucurie!

Reactualizat la:
Eveniment special in Timisoara! Vivalia si-a desemnat castigatorul marelui premiu, un Ford Fiesta nou, intr-o atmosfera incarcata de emotie si bucurie!
© foto: Vivalia
Joi, 25 octombrie, Vivalia și-a desemnat marele câștigător al campaniei Rezervă un apartament Vivalia și poți câștiga un Ford Fiesta cadou! Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv și a reunit clienții Vivalia calificați la tombolă, reprezentanții companiei Vivalia dar și parteneri și colaboratori ai dezvoltatorului.

Scopul acestei campanii a fost acela de a răsplăti încrederea clienților noștri, a celor care au ales să investească într-un apartament nou, în ansamblul rezidențial Vivalia Grand. Este o campanie de care suntem extrem de mândri, deoarece suntem singurul dezvoltator rezidențial din Timișoara care a oferit un astfel de premiu. (Victor Chebeleu, CEO Vivalia)

foto: Vivalia foto: Vivalia ©

Atmosfera festivă a fost întregită de Cvartetul Adagio, unul dintre cele mai iubite cvartete din Arad și Timișoara dar și de partenerul Vivalia – Kuxa Studio, cel care a oferit, de asemenea 2 vouchere în valoare de 1000 euro fiecare, altor 2 câștigători.

Despre Vivalia Grand

Vivalia a devenit în ultimii 3 ani, unul dintre principali jucători pe piața rezidențială din Arad și Timișoara, astfel că, în prezent numără peste 300 de apartamente finalizate și predate.

Ansamblul rezidențial Vivalia Grand este cel mai extins proiect de până acum. Este proiectul care va totaliza încă 600 apartamente de nouă generație, complet finisate. De asemenea, este un proiect în care se vor introduce facilități noi, precum stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, un parc rezidențial de peste 1000 mp, un design inovativ al zonelor verzi, totul pentru ca fiecare rezident să beneficieze de cea mai plăcută experiență de locuire într-un ansamblu rezidențial nou.

În ceea ce privesc planurile de viitor, Vivalia își va continua expansiunea, construind și dezvoltând în continuare ansambluri rezidențiale noi, devenind cu fiecare an un brand tot mai puternic și demonstrând cu fiecare proiect finalizat, că și în România se poate construi după standarde occidentale.

Fii și tu parte a comunității Vivalia!

Ansamblul rezidențial Vivalia se dezvoltă în zona Tipografilor, una dintre cele mai bune locații din oraș, la doar câteva minute de Iulius Mall – Open Ville. Oferta actuală include apartamente noi, complet finisate, prevăzute cu încălzire în pardoseală, centrală proprie pe gaz, instalații termice Rehau, gresie, faianță, parchet, uși de interior dar și senzori SMART de protecție a apartamentului.

(100964)
Regulament de plasare a anunturilor