Emotii pentru profesorii din Timis – rezultate la titularizare: o nota de 1 si una de 10

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Emotii pentru profesorii din Timis – rezultate la titularizare: o nota de 1 si una de 10
© Rezultate la titularizare: o nota de 1 si una de 10 (foto: arhiva)
A venit şi rândul profesorilor să aibă emoţii, pentru a vedea ce catedră vor ocupa de anul viitor, ori în ce post vor fi suplinitori – s-au afişat rezultatele la titularizare. Din cei 725 de candidaţi ale căror lucrări au primit note, 227 au luat mai puţin de 5.

Note între 5 şi 6,99 au luat 232 de candidaţi la concursul de titularizare în Timiş, iar note mai mari sau egale cu 7 – 226. Unul dintre profesorii candidaţi a reuşit să ia chiar nota 1, la Geografie, dar a fost şi un profesor candidat cu nota 10 – la Limba Latină. Anul trecut, în județul Timiş au fost trei note de 10.

Examenul s-a dat în trei centre din Timişoara – la Liceul Tehnologic Alimentar, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” şi Colegiul Tehnic „Henri Coandă”. Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris pentru ocuparea posturilor de educatori, respectiv învăţători. Doi dascăli au fost eliminați din examenul de titularizare în Timiș pentru că au fost prinși copiind.

În județul Timiş sunt 2.125 de posturi și fracțiuni de posturi şi alte 108 posturi titularizabile. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină cel puțin nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 la aceste probe.

Articole pe aceeași temă:

Si dascalii copiaza. Doi candidati eliminati de la examenul de titularizare, in Timis0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor