Si dascalii copiaza. Doi candidati eliminati de la examenul de titularizare, in Timis

De Adrian Panduru
4Comentarii
Si dascalii copiaza. Doi candidati eliminati de la examenul de titularizare, in Timis
© Foto: arhiva
Dacă până acum au fost în focul examenelor elevii, a venit şi rândul dascălilor. La examenul de titularizare aceștia au demonstrat că nu doar elevii sunt cei care copiază, ci și cei care ar trebui să le dea lecții celor mici.

Au învăţat de la elevi sau nu, cert este că la examenul de titularizare desfăşurat miercuri, în judeţul Timiş, doi profesori au fost prinşi… copiind. Aceştia au fost eliminaţi din sală şi, spre deosebire de elevi, vor putea participa la următorul examen de titularizare. Elevii prinşi copiind, spre exemplu la BAC, sunt eliminaţi din examen şi nu pot participa la următoarele sesiuni ale examenului naţional.

Miercuri, 993 de profesori s-au înscris la examenul de titularizare, dar s-au prezentat doar 813 în sălile de examen. Examenul s-a dat în trei centre din Timişoara – la Liceul Tehnologic Alimentar, Colegiul Tehnic “Emanuil Ungureanu” şi Colegiul Tehnic “Henri Coandă”. Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris pentru ocuparea posturilor de educatori, respectiv învăţători.

Doi dascăli au fost eliminați din examenul de titularizare în Timiș pentru că au fost prinși copiind. Numărul absenților a fost de 108. Pentru cele 2.125 de posturi și fracțiuni de posturi şi alte 108 posturi titularizabile au fost admişi la proba scrisă 921 de candidaţi, dar s-au prezentat la examen 813.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 la aceste probe. Rezultatele la examenul de titularizare vor fi afişate în 20 iulie.

 4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor