Economia Chinei, promovata la Timisoara prin CCIAT

De Marcel Hoster
Economia Chinei, promovata la Timisoara prin CCIAT
© Foto: arhivă
Una dintre cele mai importante expoziţii din Europa Centrală va fi prezentată firmelor din Timişoara. China Smart Expo are 10.000 de metri pătraţi de spaţiu expoziţional şi va prezenta peste 500 de firme din ţara asiatică.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș împreună cu Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Budapesta (CECZ Co.Ltd) organizează pentru jurnaliști și firmele membre ale CCIAT un seminar de promovare a celei de-a 9-a ediții a China Smart Expo, care se va desfășura la Budapesta, în perioada 31 mai – 2 iunie 2018.

China Smart Expo Budapesta este unul din cele mai mari și complexe evenimente din Europa Centrală și de Est, care cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene. Cifrele aferente ediției 2017 sunt o dovadă a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 de expozanți, 4.800 de vizitatori înregistrați, 2.000 de contacte de afaceri.

La ediția din acest an vor fi prezente pe o suprafață de 10.000 mp peste 500 de companii chineze din Provincia Shandong, abilitate de Ministerul Comerțului din China și care deţin licenţe de export-import în relația cu UE.

Noutatea ediției 2018 este structurarea evenimentului în 3 mari Secțiuni – Secțiunea EXPORT, Secțiunea CULTURĂ și Secțiunea IMPORT.

Principalele categorii de produse din Secțiunea EXPORT sunt din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, construcții de mașini, imobiliare, textile, industria chimică, industria mobilei, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile.

Secțiunea Cultură va reuni 80 de reprezentanți și delegați guvernamentali de rang înalt, iar tematica abordată vizează sectoarele învățământ și programe de mobilități, turism, sport, drepturi de autor, artă.

În Secțiunea Import sunt așteptate companii din țările Europei Centrale și de Est care pot face export în domeniile: industrie alimentară, agricultură, bunuri de larg consum, altele.

În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat o misiune economică de vizitare a China Smart Expo Budapesta 2017, la care au participat jurnaliști și reprezentanți a 20 de firme timișene interesate să inițieze afaceri cu parteneri din China.

Evenimentul de prezentare a China Smart Expo are loc miercuri, 11 aprilie, cu începere de la ora 12, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr.3. Participarea este gratuită.

Informații suplimentare se pot obţine la tel. 0372.185.244 sau 0372.185.247, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent de specialitate DRE. Informaţii despre expoziție sunt disponibile pe pagina web: www.chinasmartexpo.com.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !