Directia Fiscala a Timisoarei face economii: nu mai trimite anumite decizii prin posta!

De A. Strugariu
1Comentariu
Directia Fiscala a Timisoarei face economii: nu mai trimite anumite decizii prin posta!
© TION - Directia Fiscala a Timisoarei face economii: nu mai trimite anumite decizii prin posta!
Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara anunță noutăți privind comunicarea deciziilor pentru stabilirea impozitului pe mijloacele de transport și a deciziilor pentru stabilirea taxei de afișaj în scop de reclamă și publicitate emise în cazul persoanelor juridice. Aceste decizii de impunere nu vor mai fi trimise firmelor prin poștă, autoritatea locală optând pentru… mobilizarea contribuabililor.

Reprezentanții Direcției Fiscale motivează că măsura a fost luată „având în vedere costurile ridicate şi dificultăţile întâmpinate în comunicarea prin poştă a deciziilor de impunere, precum şi a altor acte administrativ-fiscale”.

Drept urmare, contribuabilii persoane juridice sunt rugaţi fie să se prezinte la sediul instituţiei pentru a li se înmâna deciziile de impunere, fie să trimită un e-mail pe adresa Direcţiei Fiscale, prin care să ceară comunicarea actelor prin e-mail sau fax, după cum preferă.

„Rugăm contribuabilii care datorează bugetului local al municipiului Timişoara, pentru anul fiscal 2014, impozit asupra mijloacelor de transport şi/ sau taxa pentru afișaj în scop de reclamă și publicitate să procedeze astfel: fie să se prezinte la sediul Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara (Timișoara, Bd. Mihai Eminescu nr. 2B) în vederea remiterii deciziilor de impunere pentru stabilirea impozitului pe mijloacele de transport şi/ sau pentru stabilirea taxei pentru afișaj în scop de reclamă și publicitate aferente anului fiscal 2014; fie să transmită către instituția noastră, prin e-mail (la adresa office@dfmt.ro), o solicitare privind comunicarea prin e-mail/ fax a deciziilor de impunere, cu indicarea în cuprinsul solicitării a adresei de e-mail/ nr. fax al societății”, precizează directorul Direcţiei Fiscale Timişoara, Adrian Bodo.

Articole pe aceeași temă:

La Directia Fiscala Timisoara se dau bilete cu numere de ordine in limba germana

 

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor