Din Ardeal în Banat, Târgul Produs de Cluj, la Timișoara

Din Ardeal în Banat, Târgul Produs de Cluj, la Timișoara
© foto: Produs de Cluj
ADVERTORIAL. Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, organizat de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Shopping City Timișoara, şi am venit în Banat pentru a vă împărtăși o parte din bogăția culturii populare clujene.

Avem alături de noi mici întreprinzători clujeni, gospodari pricepuți în ale bucatelor tradiționale și meșteri făuritori de minuni artizanale. Pe standurile Asociației Produs de Cluj găsiți caș și brânzeturi, preparate din carne, uleiuri presate la rece, zacuscă, dulcețuri și siropuri naturale, ceaiuri, prăjituri, turtă dulce și ciocolată de casă, vinuri, miere de albine și sucuri, legume și fructe de sezon, precum și must proaspăt stors.

Artizanii expun costume populare din zona Transilvaniei, podoabe lucrate de mână, jucării, produse de marochinărie, ceramică și sticlă decorativă, precum și obiecte lucrate în lemn.

Zilnic, pe scena Târgului Produs de Cluj, de azi până duminică, vor avea loc spectacole de folclor, susţinute de voci consacrate, de tineri aflați pe drumul afirmării şi de dansatori pricepuți. Vor cânta și vor juca pentru dumneavoastră Stana Stepănescu și Bojidar Ciobotin, Adriana și Mariana Anghel, Valeria și Traian Ilea, Cornelia și Lupu Rednic, ansamblurile Doina Timișului, Zestrea Ardealului și Cununa Someșană.

Pentru cei mici avem programe speciale, precum și un modern parc de distracții.

Vă așteptăm de azi, 20 septembrie, până duminică, 22 septembrie, în parcarea Shopping City Timișoara din Calea Șagului nr. 100, cu toate cele bune de la Cluj!

(279093)
Regulament de plasare a anunturilor