Deveniti gestionari de depozite cu un nou curs la CCIAT

De Marcel Hoster
Deveniti gestionari de depozite cu un nou curs la CCIAT
© Tion: Deveniti gestionari de depozite cu un nou curs la CCIAT
Camera de Comerț Timiș continuă seria cursurilor de pregătire destinate mediului de afaceri. În perioada următoare vor fi vizați cei care doresc să devină gestionari în sectorul depozitelor.

În prima parte a lunii noiembrie la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va fi organizat un curs de pregătire profesională. Acesta se derulează prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională din cadrul CCIAT și este avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. La final, participanții vor fi școliți și vor avea diplome de Gestionar depozit.

Cursul răspunde la numeroase întrebări, acoperind tematica necesară referitoare la instruirea în domeniul organizării gestiunii stocurilor, precum și a circuitului de documente aferent pentru: recepția mărfurilor, manipularea și depozitarea stocurilor, eliberarea stocurilor către clienți, cu echipamente și aplicații specifice sectorului logistic. Având un puternic caracter practic și aplicativ, cursul se adresează atât celor ce doresc să fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor, cât și celor care vor să-și aprofundeze cunoștințele pe care le au deja în domeniu, cu noțiuni teoretice și soluții practice la probleme ridicate în activitatea zilnică. Cursul formează specialiști în gestiunea și evidența mărfurilor și bunurilor, iar absolvenții cursului vor avea ocazia să-și însușească reglementările legale și noțiunile de bază privind activitatea de gestionar. Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Certificatele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului. Pregătirea va avea loc în perioada 6 – 15 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri. Lector va fi Monica Ocnean. Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere. Se acordă 20% reducere pentru persoanele care au urmat un curs la CCIAT în ultimele 6 luni ale anului. Se acordă 20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj). Informații și înscrieri zilnic, între orele 8.00 -16.00, la sediul Direcției Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri, camera 110, tel. 0256/219172, 0742/924 344, e-mail: mmuresan@cciat.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !