Deveniti gazda in proiectul Pioneers into Practice si sustineti protectia mediului

De Marcel Hoster
Deveniti gazda in proiectul Pioneers into Practice si sustineti protectia mediului
© foto: arhiva
Dacă aveți experiență în domeniul protecției mediului puteți deveni susținător al programului Pioneers into Practice. CCIA Timiș caută organizații gazdă pentru sesiunea 2018.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de unic partener oficial în România al Programului CLIMATE-KIC pentru perioada 2014-2020, caută firme și instituții timișene care să participe în mod activ la derularea sesiunii 2018 a Sub-programului Pioneers into Practice, prin a deveni organizație-gazdă pentru „pionieri” internaționali.

Gazdă poate fi o organizație non-guvernamentală (ONG), întreprindere mică sau mijlocie (IMM), firmă multinațională, universitate sau institut de cercetare din una din țările participante în program: Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Malta, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Ungaria.

Pentru a fi organizație-gazdă a unui „pionier” internațional solicitantul trebuie să arate interes și să aibă experiență într-unul din domeniile legate de schimbările climatice (și/sau „law carbon economy”); să aibă disponibilitate pentru a asigura un spațiu de lucru unui „pionier” internațional pentru o perioadă de 4 – 6 săptămâni (septembrie – octombrie 2018); interes pentru lărgirea rețelei de parteneri și generarea de studii de caz, dobândind cunoștințe noi și devenind mai competitiv; interes de a afla informații despre „Systems Innovation” și posibilitatea de a urma un training online în domeniu; posibilitatea de a beneficia de cunoștințele și expertiza „pionierului” internațional, selectat în funcție de proiectele și nevoile organizației; deschidere la nou, transparență și dorința de a schimba economia viitorului.

Pioneers into Practice este un program educațional cu o componentă de mobilitate care oferă experților din domenii legate de schimbările climatice o experiență în tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, printr-o combinație de învățare bazată pe practică și ateliere de lucru.

Aplicațiile pentru a deveni organizație-gazdă sunt deschise până în data de 15 aprilie 2018.

Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: https://pioneers.climate-kic.org. Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372-185286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor