Descopera oferta Avensis: 4.000 euro Discount (TVA inclus)

Descopera oferta Avensis: 4.000 euro Discount (TVA inclus)
ADVERTORIAL. Toyota Avensis, modelul ce și-a propus să redefinească standardul segmentului din care face parte, se integrează perfect în viața de zi cu zi, fiind dotat cu tehnologii intuitive, proiectate pentru a transforma orice călătorie într-o experiență plăcută, confortabilă și sigură.

Interiorul sofisticat și spațios, design-ul exterior dinamic, tehnologiile multimedia intuitive sunt completate cu cele mai avansate sisteme de siguranță, componente ale pachetului Toyota Safety Sense:

• Sistem de siguranță Pre-Impact
• Sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare
• Sistem comutare automată între faza lungă și faza scurta
• Sistem de asistență pentru marcaje rutiere

toyota-avensis-safty-sense

Avensis oferă tehnologii multimedia simple și cu utilizare facilă: Toyota Touch 2 cu Go Plus (disponibil pe echiparea Luxury), include funcțiile de comandă vocală, pentru minimalizarea gradului de distragere a atenției, și Map Care, ca să fiți mereu pe drumul cel bun.

Toate acestea sunt completate de serviciul de asistenta rutiera Eurocare oriunde în Europa și de garanția de 6 ani sau 200.000 km.

toyota-avensis-interior

Toyota Avensis beneficiază acum de un discount de 4.000 € TVA inclus

Avensis 1.6 L benzină, echiparea Comfort pornește de la 16.832 euro Tva inclus, iar Avensis 2L Diesel Executive pornește de la 22.262 euro Tva inclus, (având discountul de 4.000 euro aplicat).

Te invitam la noul showroom de pe Calea Lugojului, nr 122, Ghiroda pentru a testa mașina și pentru a te convinge de beneficiile oferite de aceasta.

Toyota Timisoara
Calea Lugojului, nr. 122,
307200, Ghiroda, judet Timis
Tel/Fax: 0256208042
Email: vanzari@timisoara.toyota.ro
Web: http://www.timisoara.toyota.ro

(848478)
Regulament de plasare a anunturilor