Departamentul de Asistenta Sociala a Universitatii de Vest Timisoara, declarata institutia anului

De M. Hoster
1Comentariu
Departamentul de Asistenta Sociala a Universitatii de Vest Timisoara, declarata institutia anului
© TION - Departamentul de Asistenta Sociala a Universitatii de Vest Timisoara, declarata institutia anului
Departamentul de Asistență Socială din cadrul Universităţii de Vest Timișoara, a obținut premiul Instituția anului 2014. Distincția i-a fost oferită în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, în urma unui proces în care UVT a concurat cu alte instituții importante din România, precum Universitatea A.I.Cuza din Iași, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale sau Crucea Roșie.


Evenimentul a avut loc în seara zilei de 17 martie, la Ateneul Român din București, fiind organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale. Scopul evenimentului este de a recompensa performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în anul care a trecut (2014).

„Premiul este o recunoaștere pentru specialiștii noștri, pentru activitatea depusă împreună cu studenții. O universitatea înseamnă mai mult decât munca din sala de curs. Ieșim în comunitate cu proiecte, cu inițiative care să aducă valoare adăugată, să dezvolte abilitățile studenților, dar și mediul în care activăm”, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Pentru cele 18 premii decernate la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială au fost nominalizate 599 de persoane și instituții. În etapa de vot online s-au înregistrat peste 10.5000 de voturi acordate persoanelor nominalizate.

Decizia finală, cea de acordare a premiului Departamentului de Asistență Socială de la UVT, a fost luată în urma unui proces de jurizare desfășurat între 8 și 14 martie. Evaluarea s-a realizat în baza portofoliului de activități din anul 2014: acreditări, obținere de atestate de abilitare, granturi, publicații științifice, mobilități studențești, evenimente educative și caritabile în comunitatea locală.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor