Delegatie din Porto, la Timisoara. Se pregatesc viitoare vizite de afaceri

De Marcel Hoster
Delegatie din Porto, la Timisoara. Se pregatesc viitoare vizite de afaceri
Patru firme și trei asociații din domeniul economic, provenind din Portugalia, au venit la Timișoara să caute eventuali parteneri de afaceri. În organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, miercuri, în capitala Banatului a avut loc un parteneriat de afaceri.

Sediul central al CCIAT a găzduit miercuri primul parteneriat de afaceri România – Portugalia, organizat de instituție. A fost un eveniment de tip Business to Business, din delegația portugheză făcând parte reprezentanți a patru companii și trei asociații specializate pe activități în domeniul textilelor și domenii conexe.

„Este vorba despre un B2B meeting cu portughezii în Timisoara. Această întâlnire s-a născut în urma misiunii economice organizate în aprile anul acesta de către Camera de Comerț din Timiș și Asociația Antreprenorială Portugheză. La acel eveniment s-a semnat și un accord de colaborare între aceste doua entități”, a anunțat Stana Stoianov, reprezentantul CCIAT.

Conducătorul delegației portugheze a admis că delegația sosită la Timișoara nu a fost una mare, dar a anunțat că următoarele vor fi mai numeroase, în orașul de pe Bega urmând să sosească și primarul din Porto.

„Este o misiune foarte importantă pentru noi. Deși acum este prezentă o delegație nu foarte mare, aceasta este o întâlnire care ne pregătește pentru cele viitoare, de anul viitor, care vor fi conduse de primarul din Porto. Aceasta este urmarea misiunii pe care delegația din Timiș a avut-o anul acesta, în aprilie, in Porto. Scopul acestor întâlniri este de a îmbunătăți relațiile dintre Porto și România. Există un potențial enorm de dezvoltare a relațiilor economice. Unele industrii sunt foarte importante pentru noi. Putem găsi aici oportunități interesante de a avea creșteri semnificative în următorii ani. Suntem interesați de domenii precum textilele, construcțiile, turismul, domeniul viti-vinicol. România ar putea fi o destinație foarte importantă în domeniul turismului, în viitorul apropiat. Cred ca este un moment foarte potrivit să fim aici și să îmbunătățim relațiile economice și nu numai dintre cele două țări”, a declarat, la rândul său Paolo Vas, consulul onorific al României la Porto.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor