Dă o nouă lumină casei tale! În showroom-ul Casa Luminii Timișoara ai 10% discount la corpurile de iluminat

Dă o nouă lumină casei tale! În showroom-ul Casa Luminii Timișoara ai 10% discount la corpurile de iluminat
© foto: Casa Luminii
ADVERTORIAL. Dacă ai în plan să îți achiziționezi corpuri de iluminat acum e momentul să vizitezi showroom-ul Casa Luminii din Timișoara, localizat pe Calea Bogdăneștilor, nr. 39. Aici ai acces la o largă gamă de corpuri și soluții de iluminat, perfect adaptabile oricăror gusturi sau stiluri de amenajare interioară. Corpurile de iluminat importate direct și distribuite prin rețeaua proprie, sunt concepute de designeri celebrii și fac parte din colecții de ultimă oră.

În 2019, corpurile de iluminat devin piese de referință în orice interior

Iluminatul interior are o importanta deosebită pentru orice locuință, fiind atât un elemente funcțional cât și unul estetic. Fiind convinși de acest aspect, consultanții de vânzări Casa Luminii se implică și oferă consiliere tuturor celor ce vizitează showroom-ul. Este important ca atunci când se aleg corpurile de iluminat să se cunoască câteva aspecte despre despre utilizarea lor, asortarea acestora cu designul de interior, cu piesele de mobilier și decorațiuni, astfel încât să se îmbine perfect utilitatea, funcționalitatea și esteticul.

„În ultima perioadă am observat o atenție deosebită acordată achizițiilor de candelabre, lustre și lampadare. Clienții au devenit foarte atenți atunci când aleg un corp de iluminat, fiind convinși că îl iau pentru mai mulți ani. De aceea este extrem de important să fie unul calitativ și să corespundă necesităților reale. Pentru luna aceasta oferim un discount de 10% pentru achizițiile din showroom care depășesc valoarea de 1.000 de lei”, Radu Moldovan – CEO Casa Luminii.

Produse expuse în showroom și consiliere de specialitate

Un alt avantaj pe care îl au cei care ne trec pragul este și acela de a vedea cum arată corpul de iluminat prezentat în showroom-ul nostru. De multe ori am întâlnit persoane care au comandat corpul de iluminat de pe internet, iar în realitate nu a fost așa cum și l-au imaginat. Venind în magazinul nostru din Timișoara se elimină acest risc. Mare parte din corpurile de iluminat le avem expuse în showroom, iar pentru cele care se pun pe comandă, oferim suport și asistență din partea departamentului nostru de vânzări, plus vizualizarea catalogului cu fotografii de ambient ale produselor.

Showroom-ul Casa Luminii este localizat pe Calea Bogdaneștilor, Nr. 39, fiind deschis zilnic de luni până vineri între 10.00 – 18.00 iar sâmbăta între 09.00-14.00. Info și detalii: 0725 583 083.

Detalii despre noile colecții de corpuri de iluminat puteți afla accesând și site-ul oficial: www.casa-luminii.ro

(191857)
Regulament de plasare a anunturilor