Czech In, un nou concept de pub. Un antreprenor local aduce in Timisoara atmosfera berariilor pragheze

De Marcel Hoster
Czech In, un nou concept de pub. Un antreprenor local aduce in Timisoara atmosfera berariilor pragheze
© foto: Openville
Openville aduce la Timișoara un nou concept de berărie restaurant, Czech In. Noua unitate va fi deschisă la parterul celei de-a treia clădiri din ansamblul mixt omonim din orașul de pe Bega.

Ansamblul mixt Openville este locul unde timișorenii vor descoperi noi modalități de petrecere a timpului liber, dar, mai ales, restaurante și cafenele care vor impresiona prin amenajarea tematică și conceptul culinar.

Un antreprenor local, cu experiență pe segmentul de food & beverage, și Staropramen, berea pragheză numărul 1 în lume, vor aduce, în premieră în vestul țării, un nou concept de berărie restaurant: Czech In.

Pub-ul va fi deschis în acest an, la parterul celei de-a treia clădiri de birouri din ansamblul mixt, aflată în construcție. Locația din Openville Timișoara va fi cea de-a treia deschisă în România, după cele din Iași și Bistrița.

Czech In va aduce mai aproape de publicul din Timișoara atmosfera berăriilor pragheze. Conceptul nou se diferențiază de restul unităților similare prin faptul că va oferi o experiență plină de gust dincolo de savoarea berii, prin detalii ce țin de ambient, meniuri special create de un chef, preparate care completează gustul celor patru sortimente Staropramen, dar și prin evenimente și concerte live.

Czech In va fi locul unde gurmanzii și nu numai vor afla ce preparate pun în valoare gustul fiecărui tip de bere sau ce tip de Staropramen pune în valoare gustul fiecărui preparat. În plus, iubitorii de spectacole și evenimente culturale vor descoperi aici experiențe altfel.

Pub-ul Czech In din clădirea United Business Center 3 va avea panoramă spre parcul din ansamblul Openville, fiind accesibil direct din zona spațiului verde, iar în sezonul cald va beneficia și de terasă.

Ansamblul Openville va reprezenta la finalizare principala atracție de shopping și loisir din vestul țării. Noile spații de retail vor pune accent pe posibilitățile de petrecere a timpului liber, prin crearea unei sinergii între destinațiile din interiorul Iulius Mall și cele din exterior.

Lucrările la componenta de retail a complexului au început în decembrie 2017 și presupun amenajarea unei suprafețe adiționale de 47.000 mp. Spațiile suplimentare vor fi amenajate într-o extensie a Iulius Mall Timișoara, la parterul clădirilor de birouri și în zona parcului. Prima etapă de dezvoltare a celui mai mare proiect de tip mixed-use din vestul țării va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an și va include: 100.000 mp de birouri clasa A, noi zone de retail, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto și peste 1.500 de noi locuri de parcare.

(844486)