Cursuri suspendate in 13 scoli din Timis. La Liceul de Arte Plastice din Timisoara nu se fac ore toata saptamana

De Adrian Panduru
Cursuri suspendate in 13 scoli din Timis. La Liceul de Arte Plastice din Timisoara nu se fac ore toata saptamana
© Foto: cititor Tion
În Timiș vor fi suspendate cursurile, pentru ziua de miercuri, în 13 unități de învățământ. În urma furtunii de duminică, în județul Timiș mai multe școli au avut probleme, de la acoperișuri decopertate până la lipsa curentului și a altor utilități.

Conform Inspectoratului Școlar Județean Timiș, vor fi suspendate cursurile în 13 școli din județ. În Timișoara, elevii nu vor merge miercuri la cursuri în șase școli: Liceul de Arte Plastice, Colegiul Economic, Henri Coandă, Colegiul Tehnic de Vest, Obradovici și Vlad Țepeș. În mediul rural sunt șapte unități de învățământ unde se vor suspenda cursurile: Bethausen, Giera, Liebling, Iohanisfeld, Peciu Nou, Remetea Mare, Șag.

La Liceul de Arte Plastice nu se vor face cursuri toată săptămâna. Acolo acoperișul a fost distrus complet, în urma furtunii de duminică.

„Avem o estimare că pentru ziua de miercuri nu vom avea activități în 13 unități de învățământ. De joi, cursurile vor fi reluate. Rămâne o singură unitate de învățământ de pe Timișoara închisă toată săptămâna și este vorba despre Liceul de Arte Plastice”, a spus Aura Danielescu, inspector școlar general de Timiș.

În Timișoara lipsește apa potabilă în trei unități de învățământ: Obradovici, Electrotimiș, Palatul Copiilor, iar în mediul rural 14 unități de învățământ suferă de pe urma lkpsei apei potabile. Este vorba despre unitățile școlare din Belinț, Bethausen, Bogda, Brestovăț, Chevereșu Mare, Fârdea, Ghilad, Giarmata, Liebling, Margina, Iohanisfeld, Pădureni, Peciu Nou, Topolovățu Mare. Patru unități de învățământ nu au apă nici la Făget, Buziaș, Jimbolia și Izvin.

Fără curent electric sunt 15 de unități de învățământ: Palatul Copiilor din Timișoara și unități școlare din Belinț, Bethausen, Bogda, Brestovăț, Fârdea, Giarmata, Giera, Liebling, Margina, Iohanisfeld, Pădureni, Peciu Nou, Remetea Mare, Topolovăț.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !