Cursuri gratuite in domeniul antreprenorial

De M. Hoster
Cursuri gratuite in domeniul antreprenorial
© TION: Cursuri gratuite in domeniul antreprenorial
Timişorenii interesaţi să se perfecţioneze în domeniul antreprenorial şi al siguranţei alimentare pot beneficia de o serie de cursuri gratuite. Acestea sunt oferite de Camera de Comerţ Timşoara.


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener al Proiectului “Training pentru piața muncii din România și Serbia – TRAININGLAB”, finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia și derulat în parteneriat cu Centrul de Informare și Dezvoltare din Regiunea Tisa, organizează în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015 cursuri gratuite de formare profesională în următoarele domenii: competențe antreprenoriale; inițiere / comunicare în limba engleză; specializare în domeniul calității/manager în domeniul siguranței alimentare HACCP.

Proiectul vizează dezvoltarea abilităților antreprenoriale prin programe de formare inovatoare pentru IMM-uri, angajații acestora, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în zona transfrontalieră România – Republica Serbia.

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara și au ca obiectiv principal instruirea şi dezvoltarea abilităţilor profesionale ale grupului țintă. Participanții primesc în urma absolvirii cursurilor diplome acreditate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării. Durata fiecărui curs este de 40 de ore, participarea este gratuită, toate costurile fiind asigurate din bugetul proiectului.

Informații suplimentare la tel. 0372/185234, e-mail: fluca@cciat.ro, Flavia Luca.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor