Cursuri de agent imobiliar la CCIA Timis

De Marcel Hoster
Cursuri de agent imobiliar la CCIA Timis
© Tion: Cursuri de agent imobiliar la CCIA Timis
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, lansează a nouă serie a cursului Agent Imobiliar. Acesta va avea loc în perioada 24 septembrie – 5 octombrie.

Activitatea profesională de intermediere a actelor juridice care au ca obiect bunuri imobile, precum și cea de administrare a acestora se desfășoară de persoanele fizice și juridice care au calitatea de agent imobiliar. Persoana cu această specializare identifică cadrul juridic prin studierea legislației specifice și conexe; se documentează în privința modului de completare și a conținutului fișei de lucru pe care o întocmește și realizează dosarul ofertei prin folosirea materialelor documentare existente; întocmește convenția firmă/client cu respectarea legislației în vigoare; întocmește pre(ante)contractul între părți cu respectarea legislației în domeniu; întocmește contractul de prestări servicii respectând metodologia de agenție și legislația în domeniu; se documentează în amănunt asupra conținutului dosarului tranzacției apelând la conținutul cadru al acestuia.

Unul din avantajele cursului de „Agent Imobiliar” constă in faptul ca atestatul dobândit prin finalizarea acestui curs le va permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene. Absolvenții vor avea abilități îmbunătățite de a comunica vor avea cunoștințe legate de etapele întocmirii ofertei imobiliare; vor ști să prelucreze cereri și oferte; vor putea analiza în mod corect tendințele și specificul pieței imobiliare; vor ști să întocmească un contract de prestări servicii în conformitate cu legislația în domeniu.

Durata cursului: 2 săptămâni

Pentru cursurile de tip OPEN, o grupă se constituie cu minimum 10 cursanți. În funcție de completarea grupelor, CCIAT își rezerva dreptul de modificare a datei de începere a cursurilor. Programul va fi de 10 zile, între orele 16 – 20. Locul de desfășurare este Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Informații și înscrieri, la Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel.: 0256 294922, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mateș – organizator curs.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor