ContiTech sarbatoreste „Ziua Familiei”

ContiTech sarbatoreste „Ziua Familiei”
© foto: Continental/ContiTech
Peste 800 de angajaţi au participat împreună cu familiile lor la evenimentul organizat de ContiTech România în luna iunie la sediul companiei din str. Otto Rudolf, nr. 2-4.

A fost o zi a porţilor deschise, dedicată deopotrivă angajaţilor şi familiilor acestora.

Participanţii s-au delectat cu muzica live asigurată de CLAR Band, precum şi cu un moment artistic de dansuri populare. Nici cei mici nu au avut cum să se plictisească. Au putut alege dintr-o sumedenie de activităţi şi jocuri special pregătite pentru ei, de la trambuline şi tobogane gonflabile, până la pictură pe faţă sau tir cu arcul şi kart-uri.

În plus, micuţii au avut ocazia să viziteze locul de muncă al părinților și să intre în halele de producţie să vadă roboţii şi procesele prin care produsele noastre sunt fabricate.

Bucătari iscusiţi au gătit gulaş la ceaun, iar din meniul unei zile călduroase de vară nu au lipsit berea rece sau îngheţata.

„Acest eveniment reprezintă modul prin care noi, ContiTech România, ne arătăm recunoştinţa faţă de angajaţii noştri. Din 2002 şi până acum am crescut, ajungând la o familie foarte numeroasă, peste 1800 de oameni, iar acesta a fost modul în care am sărbătorit cei peste 15 ani de succes în România”, a spus Maik Niewoehner, director general ContiTech România.

ContiTech România, parte a grupului Continental, are două unităţi de producţie în Timişoara, în care lucrează peste 1800 de angajaţi. Cele două fabrici – Mobile Fluid Systems şi Power Transmission Group – îşi desfăşoară activitatea în Parcul Industrial Freidorf. Prima unitate de producţie, Power Transmission Group, a fost inaugurată în 2002. Aici, sunt produse anual 16 milioane de curele de transmisie şi de distribuţie. În apropiere, în urmă cu 15 ani, a fost construită cea de-a doua unitate de producţie a diviziei ContiTech în Timişoara, Mobile Fluid Systems. 12 milioane de ţevi pentru sistemele de aer condiţionat ale maşinilor sunt fabricate aici în fiecare an.

(51024)
Regulament de plasare a anunturilor