Continental Beauty Center – locul unde te vei simti rasfatata (P)

Continental Beauty Center – locul unde te vei simti rasfatata (P)
Vrei o schimbare de look, o nouă tunsoare sau o coafură de ocazie care să uimească audienţa? Continental Beauty Center Timişoara este cu siguranţă locul unde te vei simţi frumoasă şi răsfăţată. Echipa de profesionişti care lucrează la salonul de înfrumuseţare de la Hotel Continental are grijă de părul tău şi imaginea ta! Iar pe lângă coafură/ frizerie poţi beneficia şi de alte servicii de calitate.


Podoaba capilară este foarte importantă, mai ales pentru o femeie, aşa că este esenţial să optezi pentru profesionişti atunci când vine vorba despre tratamente, tunsori sau coafuri. Iar la Continental Beauty Center poţi găsi ceea ce ai nevoie: oameni cu experienţă şi înclinaţi spre frumos, care lucrează cu produse profesionale.

Salonul de înfrumuseţare din incinta Hotel Continental a fost deschis în urmă cu 4 ani şi se află de atunci în preferinţele doamnelor şi domnişoarelor preocupate de frumuseţe şi îngrijire.

Continental Beauty Center se distinge prin serviciile de calitate pe care le oferă: tratamente de păr pentru netezire şi reconstrucţie cu keratină braziliană, extensii, coafuri şi tunsori clasice sau moderne, manichiură, pedichiură clasică, cu gel sau cu ojă semipermanentă, tratamente faciale anti-age, de lifting şi de curăţare, precum şi masaj corporal de întreţinere sau anticelulită.

Se lucrează cu produse de calitate, adevărate branduri în industria înfrumuseţării, cum ar fi Wella, Joico, Malu Wilz, Moroccanoil, O.P.I., BrillBird, Guinot sau Gerovital.

Salonul este deschis de luni până vineri între orele 08:00 – 20:00, iar sâmbătă între 09:00 – 16:00. Alte informații și programări la numerele de telefon 0256/ 302.204 și 0722.200.289.

Nu uita să prima impresie contează! Echipa Continental Beauty Center este pregătită să aibă grijă de imaginea ta.
Regulament de plasare a anunturilor