Concursul Premiere banatene al ziarului Agenda s-a incheiat. Vi-i prezentăm pe castigatori

Reactualizat la:
Concursul Premiere banatene al ziarului Agenda s-a incheiat. Vi-i prezentăm pe castigatori
© TION - Concursul Premiere banatene al ziarului Agenda s-a incheiat
Concursul Premiere bănăţene organizat de ziarul Agenda s-a finalizat, după cum a fost anunţat în regulamentul prezentat în fiecare săptămână, prin tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor premiilor puse în joc. Comisia de validare, condusă de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a efectuat extragerea plicurilor, le-a validat pe cele extrase şi astfel au fost desemnaţi acei participanţi la concurs care vor intra în posesia premiilor. Vi-i prezentăm.


Ultima etapă a concursului Premiere bănăţene s-a încheiat în 30 iulie, data la care, conform regulamentului prezentat pe toată durata desfăşurării jocului, a avut loc extragerea plicurilor pentru desemnarea câştigătorilor premiilor anunţate.

Ne bucură faptul că acest concurs tematic a fost apreciat, dovadă fiind numărul foarte mare de plicuri cu taloane de participare care au ajuns la redacţie. Sperăm că, pe lângă plăcerea de a participa la concurs v-am oferit, timp de 24 de săptămâni, şi posibilitatea de a afla lucruri interesante din istoria Timişoarei şi a Banatului, care s-au realizat aici pentru prima dată în ţară sau în Europa şi care merită să fie reţinute. Evident, am reuşit în acest interval să menţionăm doar câteva dintre evenimentele şi personalităţile care au rămas şi vor rămâne în istorie pentru rolul lor în dezvoltarea economică, socială şi ştiinţifică a oraşului şi a întregii zone. Şi nici nu ne-am propus să îi cuprindem pe toţi, numărul lor fiind foarte mare. Deloc întâmplător, extragerea premiilor a fost programată cu doar câteva zile înainte de Ziua Timişoarei, când cu toţii sărbătorim acest oraş şi pe oamenii lui.

Comisia special constituită pentru a efectua extragerea,reunită în sala de consiliu din primărie, a fost condusă de primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, ceilalţi membri ai comisiei fiind Alina Pintilie, directorul Direcţiei Comunicare a Primăriei Timişoara, Adrian Bere, directorul Direcţiei de Mediu din Primăria Timişoara, şi Nicoleta Popescu, redactor-şef săptămânalul Agenda. Primarul Nicolae Robu a apreciat iniţiativa redacţiei de a organiza un concurs care să includă şi o componentă de informare, prin prezentări ale premierelor bănăţene, considerându-l lăudabil şi foarte util.

Comisia a extras şi validat fiecare plic în parte, verificând existenţa celor 24 de taloane de participare sau 23 de taloane de participare şi un Jolly Joker şi corectitudinea răspunsului la întrebarea obligatorie din ultimul talon.

Întrebarea a fost: Timişoara a fost primul pas din Imperiul Habsburgic care a introdus lămpi cu petrol şi seu pentru iluminatul public. Ştiţi în ce an se petrecea acest eveniment extraordinar?

Răspuns: 1760.

În urma acestor operaţiuni, câştigătorii premiilor au fost desemnaţi următorii participanţi:

Marele premiu – o excursie de 7 zile, pentru două persoane, în străinătate:
DOINA – ELENA DOBRE, Timişoara, str. Gheorghe Lazăr nr. 36, sc. A.

1 premiu de 500 de lei:
MIRCEA-PETRU BRUŢIU, Giarmata, str. Viilor nr. 612 C.

1 premiu de 300 de lei:
IOAN SUCIU, Timişoara, str. Ana Ipătescu nr. 60

3 premii a câte 100 de lei:
ADRIANA SUGARIU, Timişoara, str. Ciprian Porumbescu nr. 1, bloc B4, sc. C
OLGA PETRARU, Cenad, nr. 85
LUCIA HĂRDĂU, Sânnicolau Mare, str. Petru Maior nr. 1, bloc A, sc. B.

Îi felicităm pe câştigători şi îi aşteptăm la sediul redacţiei – str. Florimund Mercy nr. 2, parter, începând de marţi, 5 august,între orele 10 – 15 pentru a intra în posesia premiilor. Prezentarea unui act de identitate valabil este obligatorie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor