Concurs pentru postul de manager al Spitalului Judetean Timisoara. Craina: Imi depun candidatura

De Adrian Panduru
1Comentariu
Concurs pentru postul de manager al Spitalului Judetean Timisoara. Craina: Imi depun candidatura
© Tion: Concurs pentru postul de manager al Spitalului Judetean Timisoara
La Spitalul Județean Timișoara se organizează din nou concurs pentru funcția de manager, după ce a fost anulat cel de la finalul anului trecut, înainte de a începe. Marius Craina este actualul manager al celui mai mare spital din vestul țării. După ce i s-a terminat mandatul de trei ani, Craina a fost numit interimar de ministrul Sănătății. Acum se organizează concurs pentru acest post, iar Craina își depune dosarul pentru un nou mandat.

Consiliul de administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara a anunțat pe siteul instituției organizarea concursului pentru ocuparea funcției de „manager spital persoană fizică”.

Manager interimar, numit de ministrul Sănătății până în luna septembrie a acestui an, este Marius Craina, cel care de patru ani conduce acest spital. Marius Craina a ajuns la finalul mandatului de trei ani în 17 decembrie 2017. În acea perioadă a fost anunțată organizarea unui concurs, dar în 20 noiembrie, la întrunirea consiliului de administrație (care are în componență trei membri noi) decizia a fost anulată. Asta deoarece s-a ajuns la concluzia că un nou concurs nu poate fi organizat până când postul nu este vacant. Acum se organizează din nou concurs, Marius Craina fiind manager interimar.

Actualul manager spune că își va depune candidatura pentru un nou mandat în fruntea spitalului.

„Având în vedere faptul că m-am consultat cu colegii și am discutat, am hotărât împreună cu foarte mulți dintre colegii mei șefi de secție și nu numai ca după patru ani petrecuți împreună că-mi depune candidatura pentru un nou mandat”, a declarat Marius Craina.

Concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean Timișoara va avea loc în perioada 20 iunie – 11 iulie, desfășurându-se în două etape. Prima etapă este cea de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, ce va avea loc în data de luna iunie, etapă eliminatorie, urmând ca numele candidaților admiși să fie anunțate în 21 iunie. O altă etapă este cea de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, susținerea proiectului având loc în data de 5 iulie, iar afișarea rezultatelor în următoarea zi.

Termenul limită de înscriere a candidaților este 20 iunie, ora 15, la sediul spitalului.

Mai multe amănunte despre programul concursului, acte necesare și bibliografie găsiți aici.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor