Cofetăria La Naomi trimite un cuplu norocos în Republica Dominicană

Reactualizat la:
Cofetăria La Naomi trimite un cuplu norocos în Republica Dominicană
© foto: Cofetăria La Naomi
ADVERTORIAL. Cofetăria La Naomi din Timișoara premiază un cuplu fericit de miri cu o vacanță dulce în Republica Dominicană, în valoare de 2.500 de euro. Cu o tradiție de peste 20 de ani în pregătirea produselor de patiserie și a deserturilor, cofetăria este prezentă în cinci locații, urmând ca de la jumătatea acestui an să deschidă un nou spațiu în centrul istoric al orașului

Sezonul nunților se apropie cu pași repezi și totul trebuie pregătit până la cele mai mici detalii. În acest sens, Cofetăria La Naomi are pachete speciale pentru eveniment, care cuprind de la faimosul tort de nuntă, la candy bar spectaculos, prăjituri aromate, până la pachetele cadou pentru invitați, care îi vor cuceri iremediabil. Mai mult decât o prezentare elegantă, sortimentele variate îți oferă posibilitatea de a mulțumi și gusturile tuturor invitaților tăi: deserturile clasice, cu tradiție, sunt nelipsite din meniu, iar cele moderne și exotice sunt realizate cu măiestrie de cofetari, din ingrediente naturale.

Pe lângă aceste bunătăți, cofetăria pregătește și surprize pentru îndrăgostiții care aleg să își unească destinele în anul 2019. Toate cuplurile care aleg pachetul complet de deserturi până pe 28 februarie se înscriu automat la tombolă și au șansa de a câștiga un sejur inedit chiar pe plajele însorite ale Republicii Dominicane.

Toți cei care își doresc să se înscrie în cel mai dulce concurs al anului, sunt invitați să completeze formularul disponibil pe site-ul cofetăriei, www.cofetarialanaomi.ro, urmând ca mai apoi să fie contactați de un reprezentant al acesteia, pentru a stabili toate detaliile legate de alegerea deserturilor pentru eveniment.

Mai multe detalii despre eveniment pe www.cofetarialanaomi.ro.

(177806)
Regulament de plasare a anunturilor