Clasa pregatitoare – intrebari si raspunsuri. Eveniment pentru parintii din Timisoara ai caror copii pasesc in clasa zero

De Adrian Panduru
Clasa pregatitoare – intrebari si raspunsuri. Eveniment pentru parintii din Timisoara ai caror copii pasesc in clasa zero
© foto: arhiva
Încep înscrierile în clasa pregătitoare, iar copiii vor păși din grădiniță în prima lor zi de școală. Părinții care au întrebări și vor să știe mai multe despre cum pot face cât mai bine acest pas împreună cu copiii lor sunt invitați la o conferință care va avea loc la Timișoara. Este vorba despre evenimentul „Clasa pregătitoare – întrebări şi răspunsuri”.

Evenimentul va avea loc în 28 februarie, la ora 18, la Universitatea de Vest din Timișoara, Amfiteatrul A01.

Scopul conferinţei este de a oferi răspunsuri celor mai frecvente întrebări despre clasa pregătitoare. Veți afla cum puteți să vă pregătiți mai bine pentru această etapă tranzitorie, de la grădiniță la școală.

Evenimentul va fi strucurat în două părți: în prima parte se va pune accent pe modul de funcţionare al clasei pregătitoare (din perspectivă teoretică şi practică), iar partea a doua va fi una interactivă, bazându-se pe un dialog între părinţi şi invitata evenimemtului – Andrada Sorca (profesor învățământ primar).

Andrada Sorca este profesor în învăţământul primar, cu o vechime de 8 ani în învăţământul de stat şi privat din România şi Germania, este absolventa facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, domeniul Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar şi implicată în numeroase proiecte de educaţie şi dezvoltare personală. Este formator recunoscut CNFPA, membru fondator Inițiativa în Educație și organizator de evenimente educaționale. De asemenea, a urmat un curs de formare în predarea la clasa pregătitoare şi vă va împărtaşi din experienţa cadrului didactic.

Evenimentul este organizat de Academia Mămicilor din Timișoara, Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Parinte (CASCICOP) în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială, din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Pentru înscriere accesați acest link.

Evenimentul este gratuit.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !