CJAS Timiș prelungește contractele cu furnizorii de servicii medicale

De Adrian Panduru
CJAS Timiș prelungește contractele cu furnizorii de servicii medicale
© Tion: CJAS Timiș prelungește contractele cu furnizorii de servicii medicale
Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiș semnează acte adiționale cu furnizorii de servicii medicale, prin care prelungesc contractele, prin acordul părților, până în 31 iulie.

Contractele cu furnizorii care în 30 iunie se află în relație contractuală cu CJAS Timiș se vor prelungi prin acte adiționale, iar termenul de încheiere al acestor documente pentru luna iulie este de 28 iunie, prin semnarea de către ambele părți. Procesul de contractare pentru perioada august 2019-decembrie 2019, pentru toți furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, se va desfășura în luna iulie 2019.

„Pentru furnizorii care au în derulare contractele de furnizare de servicii cu CAS Timiș până la data de 31.07.2019, relațiile contractuale se continuă prin încheiere de acte adiționale cu valabilitate până la dată de 31.12.2019. Pentru furnizorii noi, care nu se află în relație contractuală cu CAS Timiș, se vor încheia contracte cu valabilitate până la data de 31.12.2019, conform prevederilor legale în vigoare. Data limită de finalizare a procesului de contractare este de 31.07.2019”, transmite Mariana Marcu, purtător de cuvânt al CJAS Timiș.

Documentele necesare încheierii actelor adiționale de prelungire a contractelor, termenele limită pentru depunerea acestora și calendarul de activități specifice procesului de contractare vor fi afișate pe site-ul CJAS Timiș și la sediul instituției.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor