CJ Timis scoate la licitatie trei parcele in parcul industrial

De Adrian Panduru
CJ Timis scoate la licitatie trei parcele in parcul industrial
© Tion: CJ Timis scoate la licitatie trei parcele in parcul industrial
Trei parcele din Parcul Tehnologic și Industrial Timișoara sunt scoase la licitație de Consiliul Judeţean Timiş. Parcelele sunt dotate cu infrastructură industrială, iar licitația cu strigare începe de la 18,22 lei/metru pătrat/an plus TVA.

Consiliul Județean Timiș scoate la licitație trei parcele în parcul situat în Calea Torontalului, kilometrul 6. Este vorba despre parcela C2/A (cu o suprafață de 3931 metri pătrați), parcela C2/B (3931 metri pătrați) și parcela C3 (6020 metri pătrați). Prețul de pornire al licitației publice cu strigare este de 18,22 lei/mp/an, la care se adaugă TVA.

Licitaţia publică deschisă, cu strigare, pentru concesionarea parcelelor din PITT, se va desfăşura în data de 6 noiembrie 2018, ora 12, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Bulevardul Revoluţiei din 1989, nr. 17, Sala Revoluției, etaj I.

„Consiliul Județean Timiș a dezvoltat, în urma unui proiect derulat din fonduri europene, un Parc Tehnologic și Industrial destinat societăților comerciale. În prezent, marea majoritate a parcelelor din acest Parc Industrial sunt concesionate către agenți economici, atât din România, cât și din străinătate. În aceste condiții, gradul de ocupare al Parcului este de peste 85%, însă dorim, prin scoaterea acestor trei parcele la licitație, să ajungem la operaționalizarea întregului Parc Tehnologic și Industrial. Cele trei parcele au ca destinație construcția de hale sau de clădiri industriale pentru activități productive și alte activități nepoluante”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Înscrierea la licitaţie se face până în 5 noiembrie 2018 inclusiv, între orele 9 – 14, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, iar informații suplimentare pot fi obținute pe site-ul CJ Timiș, sau de la Serviciul Administrarea Patrimoniului, cam. 224-etaj II: Nicoleta Tisu, consilier superior în cadrul Serviciului, telefon 0256/406458.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor