CJ Timiș, licitație pentru ultimul spațiu din Bastion. Dobra: Dorința noastră este ca Bastionul să fie un loc plin de viață

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
CJ Timiș, licitație pentru ultimul spațiu din Bastion. Dobra: Dorința noastră este ca Bastionul să fie un loc plin de viață
© foto: arhiva
Consiliul Județean Timiș organizează licitație cu strigare pentru închirierea ultimului spațiu rămas neînchiriat din Bastionul Theresia Timișoara. Spațiul respectiv poate avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică.

Reprezentanții CJ Timiș închiriază spațiul A5 (Corp A), cu o suprafață de 222,09 metri pătrați și de 57 mp de teren aferent frontului. Spațiul poate avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.

„Dorința noastră este ca Bastionul Theresia să fie un loc plin de viață, unde să se desfășoare activități dintre cele mai diverse, un loc unde să organizăm evenimente de interes pentru timișeni și pentru turiști. Eforturile noastre converg spre a crea un nou punct central al activităților socio-culturale din Timișoara”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Prețul de pornire la licitație este de 36,23 lei pe metru pătrat pe lună. Consiliul Județean Timiș are, în total, 12 spații în Bastionul Theresia din Timișoara.

Licitația publică deschisă cu strigare se va desfășura în data de 20 martie 2019, ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Timiș, Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, la Camera 9. Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225. Înscrierea la licitație se va face până în data de 19 martie 2019, inclusiv, între orele 9.00 și 14.00, la sediul CJ Timiș. Informații suplimentare pe site-ul www.cjtimis.ro și la 0256.406.422, 0256.406.459.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor