CJ Timis inchiriaza un spatiu la Bastion pentru restaurant, bar sau activitati artistice

De Adrian Panduru
CJ Timis inchiriaza un spatiu la Bastion pentru restaurant, bar sau activitati artistice
© Foto: arhivă
Consiliul Județean Timiș scoate la închiriat un spațiu din Bastion. Reprezentanții administrației județene organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea unui spațiu în Bastionul Theresia din Timișoara.

CJ Timiș scoate „la mezat” spațiul A 5, din corpul A. Este vorba despre un spațiu de 222,09 metri pătrați și 57 de metri pătrați de teren aferent frontului.

„Spațiul respectiv poate avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

Prețul de pornire al licitației este de 36,23 lei pe metru pătrat, lunar, pentru spațiu și 87,4 lei/lună pe metru pătrat pentru teren.

Licitația va avea loc în 27 august, la ora 10, la sediul Palatului Administrativ, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17 (Camera 9, parter).

Caietul de sarcini poate fi achiziționat la Camera 225, et. 2, iar înscrierea la licitaţie se poate face până în 24 august, inclusiv, între orele 9:00-14:00.

Ofertanţii pot depune, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, cererea de înscriere la licitaţie însoţită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini.

Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10:00-13:00, iar persoana de contact pentru vizitarea spațiului este Dan Păduraru, consilier superior la Compartimentul Gestionarea Patrimoniului, telefon 0721868229.

Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro sau pot suna la următoarele numere de telefon: 0256.406.422 sau 0256.406.459.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !